Odlazi ivano balić

Autor dravski pecaros, Lipanj 03, 2015, 14:48:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

u petak završava igracka karijera jednog od najvećih rukometaša u povjesti....mogu doci drugi osvojiti sve ali niko više onam lakoćom nemože igrati kao ivano balić... :notworthy:  :notworthy:
http://www.index.hr/sport/clanak/rukometni-mozart-igra-posljednju-utakmicu-ispratimo-ga-kako-je-zasluzio/823582.aspx

alexdja

Od onih koje sam ja gledao u skorijoj istoriji, stvarno je bio najbolji...

:hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Tićo

Po meni jedan od boljih igrača svih vremena.

Sg.Pepper

Po meni je on definitivno najbolji koji je igrao
dec d vej aj lajk it....

Darkestrah

Bio je super atraktivan i velik igrac (i sa obzirom na kvalitetu mogao je pobrati više trofeja), ali meni je Karabatic (i to ne Luka :stripii: ) najbolji igrac kojeg sam gledao, životinja i u napadu i u obrani (kratko i jasno!), žao mi je što sam bio malo "premlad" za Olssona kojeg sam naknadno gledao, brutala od igraca :headbang:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

dravski pecaros

uspoređivati karabatica i balica isto je ko ibrahimovića i mesija..
neke brojke sve kazuju
S punih 36 na leđima otići će najbolji asistent najbolje rukometne lige na svijetu. Da, Ivano je na odlasku, a i sada je službeno najbolji asistent Bundeslige sa 77 dodavanja. Za Wetzlar je u utakmici protiv Löwena (31-27) upisao čak 11 asistencija.

miha

pričaš gluposti ...olimpijski pobjednik .svijetski prvak ...2003 i 2006 najbolji igrač svijeta ...a ti ga na kraju karijere svrsto u asistnete ..... :uf:

Mornar Popaj

Pa Balić je službeno, od strane IHF-a proglašen sa najboljeg rukometaša svijeta svih vremena.  Igrao je rukomet iz druge dimenzije, poput Messija u nogometu  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Darkestrah

Citat: dravski pecaros  u Lipanj 04, 2015, 20:52:22
uspoređivati karabatica i balica isto je ko ibrahimovića i mesija..
neke brojke sve kazuju
S punih 36 na leđima otići će najbolji asistent najbolje rukometne lige na svijetu. Da, Ivano je na odlasku, a i sada je službeno najbolji asistent Bundeslige sa 77 dodavanja. Za Wetzlar je u utakmici protiv Löwena (31-27) upisao čak 11 asistencija.

Ja ih uopce nisam uspoređivao :mt1032: , mada ima puno elemenata za usporedbu, na kraju krajeva igraju na ISTOJ poziciji (ali to ti je ne sumnjam poznato :sha:), kao i kod Messia i Zlatana, a da neke brojke sve govore, apsolutno se slažem...sada sam baš pogledao i iznenadio se da je Karabatić u desetak godina sa repkom osvojio osam zlata sa velikih natjecanja, Balić u deset godina ima tri...i u ostatku statistike što klupske, što po pitanju individualnih dosega i nagrada Karabatic ga debelo šije, e sada sam ih malo usporedio, broj asistencija je svakako bitna stavka, ali postoje i opipljiviji statisticki podaci, Ivano je proglašen najboljim svih vremena od strane fanova u nekoj anketi na IHFovoj stranici kada je bio na vrhuncu (što realno godinama nije), slicne "nagrade" imaju Pele i Maradona npr., ili drugim rijecima veliki sportaši su veliki sportaši, tko je najbolji u desetljece ili dva je teško izracunati , dojmovi su razliciti + što Balkan kao cijelina ima problem o percepciji sebe na Planeti Zemlji, a donositi objektivne ocijene za sva vremena je barem meni teška debilana :thumbsup:

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

dravski pecaros

ja ovo sam otvorio u cat balicu koji odlazi a pamtit ce ga svi istinski ljubitelji rukometa

pajdo77

Nije o Baliću ali tiče se rukometa. Naprašili nas Slovenci ko balavu djecu. Skoro nismo popušili takvu gol-razliku. Nisam zadovoljan.

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Siječanj 09, 2016, 20:14:07
Nije o Baliću ali tiče se rukometa. Naprašili nas Slovenci ko balavu djecu. Skoro nismo popušili takvu gol-razliku. Nisam zadovoljan.
sramota da i neprenose take utakmice..iskreno bolje da sada loše igramo nego na prvenstvu..

pajdo77

Prenose "zlatnu piruetu" i takve stvari. Ne kažem da ne treba popratiti sve sportove ali valjda bi se i ova mogla pogledati. Ima niz sportova gdje djevojke i dečki donose medalje pa to poprate(mediji) sa samo par sekundi u dnevniku ako i tada. Svaki prijenos im skup za platiti.

pajdo77

Dobili nas Norvežani a čeka nas Island. Igramo loše obranu,primiti 34 gola znači da se tu moramo popraviti inače će biti put pod noge pa ajde bez rezultata kući.