marka motora koji imate

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:29:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

treci ja na tavanu...nije trenutno u pogonu... ;D a veliki decki imaju velike motore  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

peugeot

donedavno Yamaha20 i Mercury 20 a sada osto na prvom

Grof

Dosada sam imao Tomos 10 što mi je pojelo dva života živaca i taj je sad na prodaju, a od prije mjesec dana novog Parsun 15
Tu je brate odmah iza panja

maverick

i parsun...koji su dojmovi..kako si zadovoljan s njim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Pa ono što je meni najbitnije pali iz prve, fino radi, naravno da ne troši 3,5 litara koliko piše na prospektu s obzirom da imam čamac od 400 kg, ali nije ni neka prevelika potrošnja. Uglavnom ono što je malo čudno kada dođem na čamac i prvi puta vučem špagu za paljenje ne dozvoljava mi da povučem nego me zaustavi nakon para cm. NIje u kompresije ali ne znam do čega je. Nakon toga može se noramlno povući. Sve u svemu sam zadovoljan, samo da mi je lakši čamac

mamijo

stara Yamaha 25 - cvaja  - za na Dunav / Savu... i Minkota za stajacice ....
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

mossi

Grofe, veorvatno je dekompresor.
To si trebao pročitati u upustvu:
- Prvo POLAKO povući poteznicu da DEKOMPRESOR otvori
- pa iz DRUGOG pokušaja potegnuti normalno!

Ako siliš iz prve može ti se desiti da neki od delova prokliže ili se pokida,
a tada će te to zadovoljstvo koštati minimum 100-150e!

maverick

da..prvi put povuces lagano kao da ni ne zelis da upali

Grof

Ajde probat ćemo za vikend, barem se nadam da ću uspjeti otići

Tićo

Trenutno posedujem Hondu 20 ks

BOJANK

zorter

SELVA 35hp i naravno kao ispomoć Tomos 4,8

maverick

aaa imam nekih dijelova za tu selvu...spakovano u kutiji...karburatora i tih sitnica...cok...kad bude prilke da netko prolazi pored Osijeka javi da ti posaljem

zorter

mariok

Tomos 3,5 , selva 15 i elektromotor.