marka motora koji imate

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:29:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

daban1

YAMAHU 4ks četverotaktnu i Tomos4

davor99

Krenuvši od najmanjeg
J.L.O 3,5
Tomos 4,5
Zundapp 5 i to x2
Johnson 5,5
Evinrude 6
Honda 7,5
Yamaha 9,9 2T
Yamaha 9,9 4T

Malo :sad4: ali kaj sad e da i sve sam uredio jer su bili normalno  :violent1: od prijašnjih vlasnika
Vodite ljubav, a ne psa

Greys

Majke ti ga mile, koja hrpica motora  :toothy10:

maverick

Ja vise ne smijem ni sastaviti popis...bojim se da ce zena procitati  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

davor99

Znači ipak nisam sam a ja sam mislio da sam jedini  :icon_jokercolor: :icon_geek: a kaj se zena tiče sve su iste  :laughing4:
Vodite ljubav, a ne psa

maverick

ribolov i nautika su bolest, nažalost...žene uvijek misle da imaju lijek za sve  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Eh susjed da žena ne vidi sve ti jedan prebaci meni i sve riješeno, onaj mali biće ok  :thumbsup: :occasion14:

Dr.Motte

maverick

koje godiste ti je ta yamaha 2t

Dr.Motte

U prometnoj mi ne piše godište pa ne znam točno. Evo slike.

Uploaded with ImageShack.us

alexdja

:thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Dr.Motte

Znam da se preko pločice može naći godište ali je bila kombinacija pa nisam obraćao pažnju. Sutra ću na Dunav pa ću uslikati pločicu i provjeriti godište pa javim.
Kad sam ga uzimao rekli su da je 2003 ili 2004 što ne mora biti točno.
Da ne pomislite kako netko može tako ofrlje kupovati motor, bila je iznimno povoljna kombinacija za motor i čamac pa je svako dodatno cjepidlačenje bilo suvišno.

maverick

Ma ne bitno , taj model je odličan i nepoderiv...a sta guras s njom..jeli kabina naprijed ili je otvoren camac

IVEK 85

davor99

Momci ako trebate kaj za Johnson ili Evinrude 6 stariji model imam sve što pozelite. Takodjer ako kome treba High Trust Yamaha 9,9 4T elisa i cjela getriba za dugu osovinu mod iz 90 god. Tomos 4, 4,5 isto.
Mozemo mjenati ili tako neka sića imam dosta toga pa da mi ne smeta, a i mozda nekome pomogne.
Mene bi zanimalo ako netko ima Mercury 4 stariji mod. getriba. Imama taj motorić ali nemogu mu srediti getribu zbog colovih mjera a i zato što je star 30god.
Vodite ljubav, a ne psa