lomljenje štapa

Autor No, Srpanj 11, 2015, 18:19:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ne sekiraj se...dogodilo se mnogim...i to bas na takav način...a svjedeno pisalo ili SLEPAC ili MUDRI  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

A bio je tako leeep zelenih boojaaa.     :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

No

Citat: No  u Studeni 13, 2015, 14:30:19
izgleda da je ovo baš moja tema. puče ovaj novi vršni dio kao keks. samo se preklopi pri zabacivanju 35 grama olovna glava+guma. za tren me šokiralo a onda sam ga prihvatio kao prošlost. :dontknow: pukao vršni dio jedno 20-25 cm iznad trna.
danas nazovem uvoznika i ispričam mu šta se desilo.
čovjek mi obećao blank  besplatno pa da prebacim vodilice sam. :ok:  lijepo od njega.
nisam to očekivao i ugodno sam iznenađen.
eto iako sam taj štap prihvatio kao prošlost ipak se on neda i ide u budućnost.
nastavak slijedi...

Ovo je nastavak koji ujedno predstavlja i kraj priče.
Kažu neki ljudi- obećanje nikog nije uništilo i to je filozofija s kojom funkcionira ta firma iz Splita.
Nikad nisam cijenio taj način funkcioniranja, uvijek mi je bio draži sistem u kom se ljudi vežu za riječ a volovi za rogove.
Danas sam poslao pismo tim cirkusantima Sportski Ribolov d.o.o. koji su uvoznici za RH   
Awa - Shima
Xzoga
Lemax
SureCatch
Maxel
ATC
Zerek
Ugly Duckling
Calypso
--------------------------------------------------------

Xzoga Jap Style JA-S 90MH2, 2,75m , 10-100g

Ne znam dal se još   sjećate da sam Vas kontaktirao oko problema s tim štapom. Kupio sam navedeni štap i slomio gornji dio svojom krivnjom. Naručio sam putem Vas drugi dio i platio ga tristotinjak kuna. Međutim taj drugi nije bio isti kao onaj prvi i pukao mi je pri zabacivanju varalice od 30 gr. Ponovo sam Vas kontaktirao i obećali ste mi poslat blank gornjeg dijela. Trajalo je to mjesec dva-tri -pet... Zadnje što ste mi rekli ako ne budete mogli nabavit taj dio riješit ćemo nekako. Nadao sam se da će te mi možda ponudit taj ili nekakav sličan štap u jeftinijoj varijanti kao što je LEMAX SLIMMAX 2,4 M DO 120 G, ili slično po Vašoj nabavnoj cijeni tako da ne gubite ništa a ja dobivam po povoljnoj cijeni stogramski štap. Pošto je evo prošlo gotovo godinu dana i niste se više javili, koristim priliku da Vas obavijestim da se više ne nadam. Ujedno Vas obavještavam da  ste obični balkanski papak.

Vlado Novak

-----------------------------------------------------------
Vas ribiče s foruma obaviještavam, da obratite pažnju gdje i od koga kupujete svoj pribor, da ne morate okolo slat obavjesti kao ja.  :stripii: :stripii: 

Harley

Ja se dopisujem sa ekipom iz škorpiona preko dva mjeseca u vezi opruge za TwinPower 2500, lažu, mažu, muljaju, petljaju, narucio oprugu sa eBaya, i sve pet, kod njih vise ni po vode nebih otisao jer su obicni muljatori, a bio sam im cest gost.

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mario123

Svi su oni muljatori, ja kupim rolu i stigne bez racuna i garancije. Da nesto bude kom se zalit kad nemas ni dokaz da si je kupio.. U skkrpionu sam kupio stap i nakon sto sam ga otpakirao ztegao malo vrh pukao je na 5djelova. Nazovem i kazu nema garancije na blankove. Morao sam se svađati da uvaze reklamaciju ali su rekli 3mj cekanja na novi i nema povrata novca. Sva sreca pa je gazda isao u spro u Nizozemsku pa je zamjenio za 2tjedna..
Pozitivno iskustvo imam sa Zabicom covjek je uvijek za dogovor i cini se skroz normalan..
I jedno pozitivno sa skorpionom. Nazovem i pitam jel imaju vodilicu za red arc 3000 (prepolovila mi se po pola pukla jedan dan na pecanju). Kaze imamo posaljemo sutra i uzme adresu. Pitam koliko kosta kaze on nista,a ja   :eek: pitam ponovno koliko kosta i kolika mi je postatina, on opet kaze pa nista. Za dva dana postar donjeo vodilicu,lezaj,podloske sve komplet.. Stvarno je bilo nista cak su i postarinu platili.(a rolu kupio u Zabici) Jel se on zahebo ili sto ja pojma nemam.

pajdo77

Ti si Mario baksuz što se tiče tog pribora da bole i sinusi a ne samo glava. Ako se sjećam osim ovog štapa iz naslova sa još jednim si imao neku frku i sa plutom na drugom štapu,sad i sa vodilicom rolne. Ovi ko da vide kome šalju pa pošalju robu sa greškom. Gledao sam na "NJuškalu" neke štapove,zaboravio kako se zovu l imaju doživotnu garanciju,te kupuj :stripii:. Valjda bi od tih dobio neki ispravan :rofl2:

mario123

Ma onu plutu sam rjesio sam da se ni neskuzi..
A red arc sam smrdao svojom krivnjom, jer sam tada prije 4 -5g poceo malo ozbiljnije varalicariti i kupio red arca. Citao sam sve i svasta pa mazao mast na vodilicu i nije se vrtila kako treba i jbg spaga je presjekla nakon godinu dana. Od tada kap ulja i mrvicu masti i radi bez greskse.
Imao sam i bushwackera kojem je vodilica bila postavljena totalno nakrivo sve stoje lijepo ravno ,a jedna osla skroz desno..
To je sve zato sto sve kupujem preko interneta.
I laptop mi se kvario 3 puta u prvih mjesec dana :rofl2:
Sve me strah opet kupiti nesta.

baka

U prvom mjesecu će biti godinu dana kako sam preko Scorpiona naručio kućište za Abu Garcia rolu što mi je pukla i još uvijek ništa. Danas sam bio u Zagrebu i odem prvi put do tog Scorpiona baš da vidim. Ma smiješno, kažu da nekad neke dijelove znaju čekati i godinu i po, ako ih i dobiju.

Dobro je što sam si odmah kupio drugu, kao da sam znao što će biti.   
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

:uf: Ti ljudi ne shvaćaju da se sa svakom laži kopaju dublje. Treba ih jednostavno ignorirat i njih i njihove trgovine.  :no:  Nema razloga da kupujem kod nekog tko piša po meni i još me  uvjerava  da to kiša pada.   :no:

joker

skorpion je uzas trgovina  tj gazdarica je vrag.a jbg uvoznici su za dosta marki tak da drze neki monopol bar je tako prije bilo.za sad nisam siguran Ali za svoje novce kupujem gdje hocu al u skorpionu nikad ko me jedanput zaje vise nece.i nekuzim zasto ti laze u lice i sere ti  bit ce  pa za tjedan dana  pa za dva bolje mi odmah kazi nemogu ti nista napraviti i pomiri se covijek s tim a ne iscekivas ko budala a onda mauna.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

jancika

znaci da bih i ja mogao naruciti gornji dio mog shimano technium df 20-50  :hello2: nakon sest god.pukao gornji dio kao staklo :sha:

No

Citat: No  u Studeni 17, 2016, 14:07:50
Citat: No  u Studeni 13, 2015, 14:30:19
izgleda da je ovo baš moja tema. puče ovaj novi vršni dio kao keks. samo se preklopi pri zabacivanju 35 grama olovna glava+guma. za tren me šokiralo a onda sam ga prihvatio kao prošlost. :dontknow: pukao vršni dio jedno 20-25 cm iznad trna.
danas nazovem uvoznika i ispričam mu šta se desilo.
čovjek mi obećao blank  besplatno pa da prebacim vodilice sam. :ok:  lijepo od njega.
nisam to očekivao i ugodno sam iznenađen.
eto iako sam taj štap prihvatio kao prošlost ipak se on neda i ide u budućnost.
nastavak slijedi...

Ovo je nastavak koji ujedno predstavlja i kraj priče.
Kažu neki ljudi- obećanje nikog nije uništilo i to je filozofija s kojom funkcionira ta firma iz Splita.
Nikad nisam cijenio taj način funkcioniranja, uvijek mi je bio draži sistem u kom se ljudi vežu za riječ a volovi za rogove.
Danas sam poslao pismo tim cirkusantima Sportski Ribolov d.o.o. koji su uvoznici za RH   
Awa - Shima
Xzoga
Lemax
SureCatch
Maxel
ATC
Zerek
Ugly Duckling
Calypso
--------------------------------------------------------

Xzoga Jap Style JA-S 90MH2, 2,75m , 10-100g

Ne znam dal se još   sjećate da sam Vas kontaktirao oko problema s tim štapom. Kupio sam navedeni štap i slomio gornji dio svojom krivnjom. Naručio sam putem Vas drugi dio i platio ga tristotinjak kuna. Međutim taj drugi nije bio isti kao onaj prvi i pukao mi je pri zabacivanju varalice od 30 gr. Ponovo sam Vas kontaktirao i obećali ste mi poslat blank gornjeg dijela. Trajalo je to mjesec dva-tri -pet... Zadnje što ste mi rekli ako ne budete mogli nabavit taj dio riješit ćemo nekako. Nadao sam se da će te mi možda ponudit taj ili nekakav sličan štap u jeftinijoj varijanti kao što je LEMAX SLIMMAX 2,4 M DO 120 G, ili slično po Vašoj nabavnoj cijeni tako da ne gubite ništa a ja dobivam po povoljnoj cijeni stogramski štap. Pošto je evo prošlo gotovo godinu dana i niste se više javili, koristim priliku da Vas obavijestim da se više ne nadam. Ujedno Vas obavještavam da  ste obični balkanski papak.

Vlado Novak

-----------------------------------------------------------
Vas ribiče s foruma obaviještavam, da obratite pažnju gdje i od koga kupujete svoj pribor, da ne morate okolo slat obavjesti kao ja.  :stripii: :stripii:

:uf:  Vjerovali ili ne priča ima još jedan nastavak. Komunikacija je tekla ovako;

-------
Moj Vlado, taj tvoj rijecnik nije uopće primjeren za komunikaciju. Jer ti si balkanski papak sa tim riječnikom. A što se tiče štapa, ja sam svakome riješio bilo koji problem sa xzogom. Ako se ja nisam javio vama zasto se vi niste javili meni. Da vam ne bi možda pala kapa sa glave.
Ali to sad nema veze. Idemo riješit štap jer ja nikome nisam dužan.
Ja se sjećam da sam nesto tako obecao , ali sam ili zaboravio ili izgubio kontakt. U svakom slučaju blank gornjeg dijela ja nisam dobio. Nazovite me u ponedjeljak ujutro da mi ostavite adresu i ja cu vam poslati slimmax-z 2.4 m po zaista nabavnoj cijeni, ako vam to odgovara. Javite mi na e-mail ili mobitel.

-------

Gospodine, vjerujte mi da ću rado ovu komunikaciju shvatiti kao nesporazum, i mogućnost da ste naprosto zaboravili nazvati, ali Vam prije toga moram napisati:

1. Smatram, se korektnim čovjekom. Zvao sam Vas u nekoliko navrata i pri tome niti sam bio agresivan niti dosadan. Javio sam Vam se svaki puta kada ste rekli da vam se javim.  Zadnji puta ste mi se javili i zamolili da prekinemo razgovor s obrazloženjem da će te me nazvati tokom dana. Niste se  javili.

2. Kapa mi ne može pasti s glave jer je ne nosim gotovo nikada i inače nemam običaj moljakat nikada nikoga. Zato Vam se nisam ponovno javio

3. Kažete da ste svakome riješili problem sa Xzogom. Meni niste.

4. "Moj Vlado, taj tvoj rijecnik nije uopće primjeren za komunikaciju. Jer ti si balkanski papak sa tim riječnikom."

Ne sjećam se kad smo nas dvojica prešli na ti. Molio bih Vas da izdvojite riječi iz mog dopisa Vama zbog kojih bi ja bio balkanski papak i zbog kojih moj riječnik nije uopće primjeren za komunikaciju.

5.U drugom dijelu svog pisma ste se sjetili da nismo na ti i oslovljavate me sa vi. Nadam se da mi nećete zamjeriti ako Vas obavjestim da se to vi piše velikim početnim slovom.

Ovo sam Vam morao napisati zbog ravnoteže u svemiru.

.
Ne mogu Vam reći je li mi to odgovara kad ne znam kolika Vam je nabavna cijena za taj štap.
Javite mi cijenu i odgovorit ću Vam odgovara li mi to.

Eto na kraju Vam ipak moram reći da niste obični balkanski papak, jer da jeste ne bi se ni javili.
Drago mi je to, ne zbog štapa (uopće nije bitan), nego zbog korektnosti i civilizacijskog trenutka u kojem živimo.

------------------------------------------------------

Poslao sam mu svoju adresu i poslao mi je štap Lemax Slimmax po nabavnoj cijeni.  :ok:

Na kraju ni sam ne znam šta bih rekao,osim da mi je drago što je gotovo i što je priča dobila kraj.

ljuska

baš bi me zanimalo kako bi išlo dopisivanje da ti pukne taj novi štap :rofl2: