Haklanje uz structure scan

Autor maverick, Srpanj 27, 2015, 21:11:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nesto pregledavam...i hebem ga ovi haklaju  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

pajdo77

Ima onih dokumentaraca na tv-u i tamo prikazuju likove koji žive bogu iza nogu na Aljasci. Da vi vidite kako oni hladno haklaju one losose bez pardona. Istina njima ta riba treba za preživjeti i ako je ne uhvate nema do nagodinu ništa ali brate cimaju sa štapovima kojima mi pecamo somove a trokuke ko malo sidro.

ps

To su naši na privremenom radu  :evil6:

Smithwick maniac

Nasima su eskimi masno platili dnevnicu da im pokazu kako ribe nadrapati... :stripii:
Za elektricarski tecaj jos nisu dovoljno tuljana rastrancirali pa im nedostizno za sad.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Kugla

Nalupali si kedera za pecanje  :stripii: a i stari ima natpis na leđima Tim stara škola  :stripii: :stripii:

Ervin

Na početku od 32 do 42 sekunde videa su stavili upozorenje da je haklanje (snagging) legalno u državama New York i New Jearsey i da ukoliko želiš da ga upražnjavaš drugde, prvo proveriš da li je i kod tebe legalno... :toothy9:

No

ovaj video je fantastičan.  :uf: kakav čamac, kakva aparatura, 128 štapova i još pas kao ukras. sve je to prijeko potrebno da bi se pokazala ljudska narav, ljudska bijeda u punom sjaju. ma čudo jedno. ovi ljudi su kao šlag na torti, kraj puta. predstavljaju moć.kremu jednog društva, jedne filozofije nasilja nad svim oko sebe, jednog prezira prema životu, ljepoti. to je kultura smrti.  bojim se da i naše društvo ide tamo. jedino se nadam da nećemo tako brzo stić a i kad stignemo da neću više bit tu da to gledam. evo kad pišem da napišem kako sam primjetio da se kroz cijeli video provlači jedno    i   viška. tamo gdje god piše simrad očito je da bi ga trebalo izbrisat.   :icon_puke_l:

pajdo77

Šta taj levat stalno pokazuje prstom na taj ekran kad ja tamo ništa ne vidim osim plavog monitora? Nek oni stave stelicu kada se pojavi riba da ja znam šta je to a ne točkice i crtice pa nek ja pogađam. Nisam ja podmorničar da sam sa sonarom rođen. Kad izmisle nešto jednostavno za običan puk a ne za studente elektronike i računarstva onda možda dignem kredit i kupim sonar. Eto ja sam im reko pa nek se oni smatraju :baba:

maverick

:stripii: Vise od pola sonara prodam na kredit...i naravno....ono sto znam prenesem kupcu... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"