Pasara Lasta Vodice

Autor maverick, Kolovoz 10, 2015, 11:40:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Stara dama je nedavno napunila 29 godina i ulaskom u tridesetu gazda je odlučio da joj malo da sjaja. Kroz godine života promjenila je nekoliko vlasnika. Svaki je tu nešto krpao , ravnao, oblio...boja je bilo od početne bijele...pa crvene..plave pa do ponovne bijele...u zadnje vrijeme je bila i potpljena...tako da imala je dosta tezak život...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Malo smo se igrali s njom i na kraju smo dobili staru damu s nesto malo vise sjaja i netko ce u njoj uzivati jos dobrano godina

TonyC

bb

Vau,e taku bi ja jednu samo bez ovih železa napred,koji motor ide gore?

DIDAPATAK

..to železo glavu čuva  :stripii:( u dane gadne kad voda padne  :pije:  :flasica:  :occasion14:)
.. :red_indian:...ka otvaraš temu o prekrasnom roze( s prelazom na ljubičasto) plovilu..
.. :baba:

bb

E i još jedno pitanjce koliko je prostrano unutra naspram sharka?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

U ovu rupu bi ja roknio termo-izolaciju i napravio frižider za hladiti pivo mada kad bolje razmislim i umjesto jednog kreveta bi uglavio malo veći a kraljica nek spava na krmi :pije:

šajzika

A ima tu i pluseva i minusa.
To je vise morsko plovilo. Mali motorin
Pa onda kak unutra odigrat. I rjesit sve.
Gdje vezat da ne kradu.
I najbitnije naci vremena u modernom nacinu zivota da bi mogao to koristit.
Naravno to je moje osobno vidjenje :hi:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..u pravu si Šajzi..to je morsko korito( i na moru ga baš nešto ne cijene zbog bočne nestabilnosti)..puno bolja varijanta za naše vode je Šark,T9 i sl ili nešto iz skupljeg razreda..
..unutrašnje uređenje je stvar osobnosti,potrebe i mogućnosti..ali je puno bolja varijanta(moje mišljenje) od otvorenog i šatora..
..ma bit će izvješća iz prve ruke.. :takoje:

bb

Pasara je prva liga čija je da je mali motorić malo vremena i uživancija zajamčena,još jednom jako lijepo i pedantno

maverick

Tu bez spojlera nema nekih vecih motora ali i relativno fino idu s manjim motorima, konkretno na ovoj je yamaha 6 ks. Za nase uvjete to plovilo nije ali ima ih par u Osijeku i dosta u Vukovaru, Sl. Brodu itd itd...mislim na plovila ovakvog tipa..primorke i slično...Ljudi uzivaju ploveci polako , stabilne su dosta...Meni za moju namjenu najveca mana je gaz koji je predubok, jer dosta vremena tokom godine provedem s obitelji na plazama...ljeti je to kupanje a kasnije izleti s rostiljanjem isl...pa je pristajanje u sami plicak nemoguće....Inace stara gradnja...dosta kvalitetnija nego ova sadasnja moderna plastična plovila

pajdo77

Kod mene viđam ove godine na vodi neku morsku brodicu ali ima ugrađen motor,ide laganini a iza nje ko da je netko upalio petrolejske lampe,takav mi neki miris ima.

DIDAPATAK

..ako se nekom sviđa ovakva ideja i koncept evo interensantnog oglasa..

http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/barka-pasara-oglas-15779384

..vjerujem da će za mjesec/dva cijena biti dosta povoljnija..