orasje ili specijal 80

Autor jancika, Kolovoz 15, 2015, 08:14:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jancika

ekipa moze mala pomoc....u fazi sam kupovanja camca i motora pa me zanima vase misljenje za orasje odnosno titel specijal 80 :sha: ....koje motore preporucate  :dontknow:...o orasju se vec pisalo ali o titelu nisam nasao bas puno :eek:imam vez ispod kozare u os pa su relacije za voznju cca do usca tj uzvodno do petrijevaca na pijesak :hi:

rj

kilometraža ti nije mala...sa 80tkom teško da češ glisirat (podignut zadnji kraj) motor 5-6ks i pići dok je orašle puno brži čamac + 15ks glisiraš ...solidno si brz  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Da, s specijalom mozes na neke kratke relacije...ali s orasjem mozes kud god s odgovarajucim motorom....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Mogu reci osobno iskustvo za orasje:
Jako dobar camac . Plovan. Manevarske mogucnosti su super. Pod punim gasom ga okrecem.
Jeftin. Lako odrzavanje i lagan.
15konja motor i ja idem nizvodno 40 uzvodno 30 sto je jako ljepa brzina.

Minus:

Camac je uzak i dosta nestabilan ako stojis i hodas po njemu.
Prvi put da sam  ispao iz camca je iz orasja.
Isto tako posto je uzak ako sjedne s tobom netkoonda on propadne u vodu i sa 15ks neide bas nesto.
Ako sjedne 4 sa 15konja zaboravi totalno na bilo sta . Ides skoro kao cikl .
Maverick je probao sa 20ks i kaze da je druga prica sasvim.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Vozio sam i s 25...orašje je ipak čamac a specijal čikl
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..meštri su ti sve rekli iz prve ruke..ja sam zadnjih god./dvije prolazio tu muku nabave i nedoumice pa malo i s te strane..
..prvo si trebaš sam staviti prioritete...koliko para sad a koliko ćeš moći u nekom budućem vremenu god/dvije)..jel čisto pecanje ( spin/postav)ili i povremeni izleti s ekipom ..
..po cijeni i čisto pecaroškim potrebama je Orašije u prednosti, cijenom,brzinom,potrošnjom..čak sam vidio i lijepo pokrivenih s kombinacijom visoka/niska cerada..
..titel ima više sličnih korita..specijal(često ga zovu i patak) je jako stabilan ali spor zbog zanjeg švanca)..mislim da se više ni ne.proizvodi i modele Tisa i T9( t9 ima kabinu) koji su jako plovni već i sa malim motorima a podnose i prave strojeve( Tunjo leti sa tohijem 30ks)..mogu se naručiti novi u Vukovaru u zadruzi Djeca vitezova( blesav sam da postavim link )..
.. :baba:

šajzika

Sad sam tek vidio koji je ovaj za specijalne.

Uzmi orasje .
Ako oces probat javi se .
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Greysovo orašje 15ks peršin i nas dva uzvodno solidno nizvodno odlično

umpahpah

umpahpah

vedro

Moje orasje sa yamahpm 9.9 :red_indian: mjerio nizvodno 35km/h

pajdo77

Taj specijal kupio moj susjed prije par godina novog i kada je vidio kako to ide iduću godinu ga brže-bolje prodao i kupio polovan elan a čovjek zna znanje. Kupi orašje,puno bolji model čamca šta god stavio na njega.

jancika

ekipa puno hvala  :hi: :hi:vidim da je većina za orasje pa ce vjerojatno biti tako  :hello2: