oblik čamca

Autor No, Kolovoz 20, 2015, 08:23:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

vidim šta te mučilo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Ma mučilo me svašta, al sad više ništa. Uživam  u tom čamcu i baš ga koristim često.Za sad je sve  :ok:.
Samo nek tako ostane.

Žorž

E,da ste mi bliže da vas obojicu pozovem,na krkanluk,bilo bi tu korisnih priča i  :pije: :jede:,konačno svi stigli,ja papkara isekao i sad snajke serviraju.Kum sa sinom uspeo i da siđe do vode,doneli bucova od cirka 700gr i sad mali hoće da mu ga ispečem da ga pojede,nemožeš objasniti da je mali i da je pun kostiju,oće pa to ti je :stripii:

No

:icon_thumright: pozdrav tebi i tvom društvu. uživajte. :bye:

Žorž

Hvala No,ugarak upravo zaboden,najmlađa ćerka bila majstor,čokoti zaliveni,a sad kreće cirkus Medrano,tako daje odjavljuem :occasion14:

rj

jel ti danas Slava ? da čestitam
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Citat: Žorž  u Veljača 14, 2016, 14:11:32
Hvala No,ugarak upravo zaboden,najmlađa ćerka bila majstor,čokoti zaliveni,a sad kreće cirkus Medrano,tako daje odjavljuem :occasion14:

dobar tek!! :flasica: :pirate:

Žorž

Citat: rj  u Veljača 14, 2016, 14:18:20
jel ti danas Slava ? da čestitam
Sad stigao nije mi slava.Danas je S.Trifun ili kod vas Valentinovo,zaštitnik vinogradara,mehandžija i ljubitelja dobre kapljice,pa nam je to izgovor da se nađemo,malo neke simbolike po vinogradu,a onda :jede: :flasica:

maverick

Koliko bitan obli , valovi ovakvi a iza samo 2x40...posebno zanimljivo pristajanje na pijesak  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"