Simrad StructureScan 3D

Autor maverick, Kolovoz 27, 2015, 17:45:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jako lijepo, ne kužim se u te spravice, al mi se ovo sviđa, samo di su ribe?

Smithwick maniac

Ako se ne varam ovaj pogled tj. structure scan opcija je nesto slicno opciji down imaging samo je ovo u 3D.
Iz tog razloga se onda i ne vide ribe.
Opcija je prilagodena detaljnom skeniranju dna.
Ali ovo su sada vec ozbiljne stvari.
Gdje je tome kraj....
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ja na toj slici vidim da je neki avion prošao kroz glečer.Ja sam svoje reko. :baba:

maverick

down scan je jedna opcija...structure scan je drugo..tj ono sto imamo na ovim nasim sonarima...a ovo je sve to samo u 3d...kraja nema...tehnologija napreduje ...tko zna sta ces jos tu izaci van uskoro , u svakom slucaju je zanimljivo za pogledati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

E to je to , to kupujem ! A ne one  7, 9 , 12  ,  ili sve da vidim ili ništa   :stripii:  :stripii:

maverick

Napola sam zenu nagovorio na kupnju  :stripii:

Batica

TonyC

Malo je tri soma batice , malo !  :stripii:

maverick

Simradov monitor od 19 inča kosta nesto preko 50 000 kuna...bez ikakvih dodataka...pa plus mozda nekakvi moduli ...pa sonde...jbg nakupilo bi se podosta