Evinrude E-tec 40 ks

Autor maverick, Rujan 07, 2015, 19:20:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Citat: Greys  u Veljača 24, 2020, 07:17:52
Obveza u životu uvijek ima, samo se postave prioriteti i naprave kompromisi i ništa ne trpi, a kamoli voda  :stripii:

To dali ne trpi treba pitati mađaricu pa bi onda čuli !!  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ok...sad i mene zanima odgovor... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Jbo mater, šta mi žena natipka umjesto mene  :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

mlb

Preskupo im bilo plaćati kvarove u garanciji pa su zalegli!!  :icon_biggrin:

pajdo77

Nema Johnsona,sad ode i Evinrude. Trebao sam kupit dva-tri pa nek stoje,kruha ne traže  :stripii:

maverick

Citat: mlb  u Svibanj 29, 2020, 15:44:38

Dok se nisi uspio riješiti svog bio je najbolji... :icon_scratch: Mada jedna priča koja je imala jak marketing i mnogo simpatizera po cijelom svijetu...Tako je i kod nas koju godinu bio hit ali tako je sa većinom brandova sem mozda yamahe i honde...One uvijek drze neki kvalitet i konstantnost, a sve ostalo je tako tako....Inače nisam ljubitelj e teca ali ne volim kad se nešto gasi...kad se prestaje s nekom proizvodnjom, ali realno je bilo za očekivati čim su se oni počeli kretati prema 4t motorima....jbg..šteta u svakom slučaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Ja cudno gledam na motor kao potrosna roba koju bi imo maksimalno 2,3 godine i zamjenio, imo sam e tec40 na ruku i na laganom camcu mene je taj motor sto sam koristio neko vrijeme odusevio snage ima a onaj pun gas od 0 kad krene oce camac prevrnit al to je 2T i dalje patim kad bi bilo legalno da mogu stavit staru yamahu 70-90 ks na ruku

im84

Ako je sve to istina, u smislu gašenja same proizvodnje, to je veliki udarac za tu industriju, puno radnih mjesta, općenito. Hoće li to netko nastaviti, pod kojim imenom, moguće. Velik je to brend i ima strašnu popularnost u Americi, tako da...

Svatko od nas ima favorita, meni je to E-Tec. Odusevljen i dalje. Kao što JuraJura kaže, ima snage na pretek, ima taj ''šus'' koji ruši, troši kao i ostali 4t motori, servis svakih 300h. Imao je svoje prednosti. Možda je netko vidio nedostatke, neznam. Nekome se nije svidio, nekome je. Kao crnke i plavuše. Jednog dana sam mislio da će izaći novi G2 modeli još manjih snaga pa ću ga imati, ali nažalost...
#foxrage
#fox_rage_fishing

retfala

Imao sam onog vijetnamca 33ks sa daljinskim komandama...rucni start pa posle toga 25 el..start....bili su pozdani potrosaci..nikad me nisu ostavili....zao mi je sto se gase...vozio sam ih vise od 10godina...moguce da ce kinezi otkupit taj brand i nastavit projizvodnju...jbg..to su moje zelje...cavaje su zvijeri...

pajdo77

Kako sam ja shvatio oni neće prodavati ime niti patente koje su imali pod tim imenom. Jednostavno će ugasiti proizvodnju vanbrodskih motora,staviti ju na led. Možda neka druga uprava danas-sutra ponovo pokrene proizvodnju.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

mlb

Citat: maverick  u Svibanj 29, 2020, 18:34:14
Citat: mlb  u Svibanj 29, 2020, 15:44:38

Dok se nisi uspio riješiti svog bio je najbolji... :icon_scratch:

Nisam nikad tvrdio da je najbolji!! Za mene je i dan danas yamaha (bundeva) najbolji motor iako imam Mercury sad!! :icon_thumright: A ovo je bilo više zahebancija na račun druga greysike!! A što se tiče prestanka proizvodnje sami su rekli da će se te proizvodne procese prebaciti na svoje ostale brendove a imaju ih podosta!!