Evinrude E-tec 40 ks

Autor maverick, Rujan 07, 2015, 19:20:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa da, ali ipak je to i Dunav...Drava je ipak njeznija s radnim satima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Jaooooo... novi model, i prvi put u Etec G2 u 115HO verziji... jos koja godina i bit ce G2 50ks  :stripii: :stripii: :stripii:

#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

neznam zasto je MLB odusto kupio drugi  :sha:

maverick

On je od početka imao nekih problema, ima ih dosta koji su bili nezadovoljni...Inace izrazito popularan brand u svijetu. Kod nas su ga neki hvalili kao najbolji...danas pricaju da je najgori. Jednostavno potrefi se ovakav model...ovakva serija..mada i zeljko i mlb su kupili polovne motore s nekom pricom a to je kao i kod polovnih automobila...moras imati i dosta srece
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

I dalje su kauboji i Teksas svijetski brend u svijetu ali kad realno pogledamo to su i dalje čobani koji tjeraju krave kroz polupustinju! Brend i reklama su čudo , ali realnost i uvijeti u kojima se koriste neki proizvodi na kraju ispadnu nešto sasvim drugo!! :icon_thumright:

im84

Svuda se dogodi losa serija, neke djecje bolesti. No realnost je i ta da je Zeljko kupio od slovenca za kojeg se ispostavilo da je promjenio sve i svasta na motoru, a govorio mu da je novi. A ako se dobro i sjećam, njega su progurali kroz garanciju, iako je bilo svašta. Željko, ispravi me ako sam krivo napisao.

Za Mibicev, po njegovoj prici, kupio takoder motor koji je navodno koristen na moru, i budimo realni, netko okači motor 20ak tkn a novi je 30+, star jednu dvije godine i nije sumnjivo?  Da netko okaci jamahu 25ks staru godinu dana za 18tkn svi bi rekli sta je sa motorom.

Ja shvacam da bih i sam prvi rekao kako je cijena bomba, ali tko ti dns moze garantirati za nesto rabljeno. Kupio sam novi auto, pa dječjih bolesti koliko hocete, a bio je DAS auto  :icon_puke_r:
I sami kada uzimate motore polovne, svi prvo zele kupiti od svog kolege, prijatelja, poznanika za kojega znaju, kakve su mu navike, gdje peca, kako se odnosi prema motoru-čamcu.

Na kraju krajeva, bitna je servisna podrska, garancija.
#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

koliko sam ja shvatio Mlb nije imao problem sa motor u smislu kvara neg same voznje naspram prijasnjih motora puno je vise iscekivao  ako se nevaram nek me ispravi Mlb

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Pa bome si dobro natiskao...  :icon_thumright:

im84

Nije lose za 2ipol godine. Sezonu sam zavrsio na ravno 300h, dakle od 01.07.sam spustao camac, nakupilo se 200h.  :uf:
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Kad nemas nikakvih obaveza u životu, treba to napraviti :hi:!

Uz posao, život i sve sto on  nosi, kapa dole :clap2:... Snaga volje je čudo!

Šta je strastveni ribolov u stanju izvuci iz čoveka, to mi ne znamo...

Ja bih to rekao od gorih ima gori :stripii:...

Neka bude tako i narednih sezona... Za ostalo lako :hi:!

im84

Obveza u životu uvijek ima, samo se postave prioriteti i naprave kompromisi i ništa ne trpi, a kamoli voda  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

No

Plovim površinom vode.
Sva blaga svijeta, sa mnom u čamcu sjede.
Cijeli jedan život, cijeli jedan svijet.

Kad nebo pogledam, znam da nisam sam.
Tamo negdje na vodi, gdje nikad nisam bio i gdje ne znam, imam brata među vrbama
Imam rođaka što rezervira poziciju između drveća, iznad prijelaza, na razdijelnici toka i kontratoka.
Imam rođaka što poput mene, odmara svoju dušu na krijestama valova.

Tamo negdje imam nekoga, brata, rođaka kojeg znam a ne poznam.

Svaki put kad se sjetim, sretan sam zbog toga.

Lijepo je imati brata, lijepo je imati rođaka.