Lowrance 5 Hdi elite

Autor umpahpah, Rujan 11, 2015, 07:20:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

Evo obećao sam Pajdi sliku neke grane ili panja, ovo je Drava pa nije izoštreno kako može biti!!! A i nisam još podesio sonar kako sam si zamislio!!!

šajzika

jesi i ti necovjek   :pirate: :pirate:
daj stavi mu neku sliku sa ribom da covjek vidi ribu konacno  :rofl2: a i ja  :stripii: zanima me kak se vidi kod tebe ribica  :laughing7:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

umpahpah

A ovo je prijelaz iza one grane di će tek da bude ribica  :bye:

šajzika

kao pocetnik u tu sonar tehnologiju , cisto da priupitam
jel mozes prebacit ovo 455khz u 800khz ??
citao sam da se koristi 455 na dbljem terenu dok je 800khz bolje za plitku vodu, jesam to dobro procitao ili  :sha:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

da dsi ima te dvije frekvencije koliko sam ja upućen ova 455 je za detaljnije pretraživanje a 800 je jača i nekada ne očita ribu nego kao da ju probije!!! mislikmm da je ona za veće dubine,nekom logikom ja ju ne koristim pa nisam ni informirao se

pajdo77

Umpah bem ti miša ovo je luda stvar sudeći po slikama. Sa tom napravom se sve vidi,sad uštekaj to čudo i idi traži onaj što si posio negdje prije. Sa ovim u plićoj vodi možeš vidit voblere u granju a ne samo ribe. Svaka čast na kupovini,ovo treba imat i odma znaš gdje si zabacio a ne da baci čovjek u bunar pa čeka cijeli dan hoće li odpecat. :ok:

ibro dirka

koliko košta ta fotografija sa sondama ?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Mislim da je ovo što je Zrinko priložio sasvim dovoljno za jednog prosiječnog ribolovca...fino izgleda i dovoljno se vidi ono što je potrebno...ajd ovaj fish finder je ok, baš da ne bacaš dva sata uzalud...