prsluk za varaličarenje

Autor Darko, Prosinac 19, 2012, 20:58:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

nedavno dobio neki sa milion džepova , inače nemam naviku nošenja prsluka ali mi u ovaj stane sve što trebam pa nemoram nikakvu torbu nositi
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

mi smo u nabavci nekih tankih s ampulom...kao majica , tek kad padnes u vodu on se aktivira a inace ne smeta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

vidio krivi naslov...ovo su za spsavanje ..ne varalicarenje  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

zato mi i nije bilo jasno, te sam vidio i ja :icon_study:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

za sada imam ovaj ali zeleni i zadovoljan .možda ove godine do sajmapadne i jedna tisa isto zeleni prsluk

kvaka

genjura

Hemingway

ja sebi uzeo ovaj u crnoj ..Ranger Tactikal Vesta ..ili po naski Rendzerska .. sve kutije mi stanu u dzepove i kretanje maksimalno u njima ...na ledjima ima tasna za meredov i kojekakve druge stvari ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

ossa

Citat: kvaka  u Siječanj 07, 2013, 23:58:38
jel to Mile Dragić? :icon_scratch:

Mile dragić odličan kvalitet, imam i ja jednog mislim da je model "štuka"... Ali nije jeftin uopšte. 60-70 eura je !

http://www.mdpsport.com/proizvodi.php?id=1114
Naidju krize, drukcije grize...

mirko t.

Citat: maverick  u Prosinac 19, 2012, 23:25:48
vidio krivi naslov...ovo su za spsavanje ..ne varalicarenje  :thumbsup:
Evo ovi su bili za varalicarenje,nekad je HOUSE OF HARDY pravio Lifevest, ja imam takav samo obican Hardy Sovereign vec 15 god. i nista mu ne fali, mozda se prave jos mada cisto sumnjam ovi su bili made in england a ovi novi bas i nisu...

Franko

Imate na ebayu dobre i jeftine. Ovaj na slici košta 17 dolara i shipping je Free.
Bolje umrijeti od litre nego od kapi.

Lomnica_city

Jos da si dao ime, ili link, a ovako...

Rap