linjak

Autor dravski pecaros, Rujan 21, 2015, 20:55:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

nakon dugo vremena uhvati danas jednog oko 1 kg

pajdo77

Ja ga vidio nisam 30 godina

mossi

Kod nas na VBK se linjak lepo vratio.
Na svakom pecanju na plovak jedan štap bolonjez/metč varijanta,
bude najmanje jedan, ali primerci su od 200-400gr.

U Srbiji je linjak zaštićena vrsta. Zabranjen izlov.  :icon_thumright:

dravski pecaros

ima ga po barama...u karašici kroz valpovo što ide su hvatali primjerke i oko 2 kg....najbolji mamac je stajska glista i lagan pribor...meni došo na kišnu glistu namjenjenu šaranu

dravski pecaros

dečko u ogulinu uhvatio stvarno KAPITALNOG primjerka  :hello2: :hello2: :hello2: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :hello2:
5.5 kg

Darkestrah

Ovo je uz jednu stuku sa varalicara, i jednog bassa od 50+ kojeg sam uhvatio pocetkom mjeseca najljepsa riba koju sam vidio ove godine, divota od ribe!

Poslano iz centralnog komiteta
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

mossi

Zagor

:hi: Svaka čast  :occasion14:
Teško da ce ko klinca premastit  :icon_thumright:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Dukulele

Isusa ti boga... ja uvatio linjak od  300 grama prije mjesec dana i mislio sam da sam uhvatio boga za bradu, al ovo.  Pa ja sam mislio da su mu  kila, kila i pol maksimum tu kod nas.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

ivan 84

Na oriovackim ribnjacima su bili do 3kg!!!
Bio sam kraj covjeka kad je u 10tak min uhvatio
dva komada! Moj najveci 1.2kg.
I tata bi sine...

majstor

Predivna riba. Kod mene, ispred kuće u Križnici, može se uhvatiti desetak komada na dan, od pola do 1 kg. Moj največi 2,5 kg. I veliki i mali prekrasan. Uzeo sam par komada i pustio u ribnjake.  :bye:

DIDAPATAK

..ja ga (uz crvenperku) uvijek vratim...nekako mi dođe teško kad se sjetim koliko ih je nekad bilo..
.. :baba:

majstor

U tom jezeru kod Ogulina ima kapitalnih linjaka. Čitao u r. časopisu. Ulove ih na šaranski pribor. 3 kg nije rijedak.  :ok: :takoje:

dravski pecaros

Jedan od najvećih ulovljenih linjaka u istoriji! 🏆🥇 Linjak je uhvaćen na jezeru Laroussi u Francuskoj od strane Jay Gardiner Jr. I teži fantastičnih 6.985 kg ( 15lb 4oz )

pajdo77

Linjaka vidio nisam od kad sam klinac bio...a bogme ni kečigu ni buljoša zbog kojeg nisi mogao živit na Dravi. Nestale ili se jako prorjedile pojedine riblje vrste

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk