Tiger Shark - isplati li se sredjivati?

Autor Bakara, Rujan 21, 2015, 21:33:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bakara

Za vikend odem da pogledam jedan Tiger Shark koji stoji na otvorenom skladistu otkad je proizveden, jer sam planirao da se eventualno menjamo, ja njemu lepu Kvarnerplastiku G370 a on meni Tigra. Kad sam dosšao tamo, moram priznati da sam bio u šsoku do koje mere niko nije vodio racuna o njemu...Camac je pun vode/kisnice, iz centralnog dela su iz te vode izrasle razne sorte korova, kabina prepuna nekih naslaga verovatno od vode, komore pune...
Jedino sto mi je bilo interesantno je da se korito i dalje sija kao novo, sšljunak koji je ispod camca se jasno ogleda u koritu, sve je i dalje cvrsto i neošsteceno. na krmenoj dasci plocica koja sluzži da raspodeli pritisak pente ravnomernije, stoji kao nova, farba je standardno matirana, ali nigde nije ispucala niti je gruba, samo se uhvatilo mahovine ili cega vec... Svaka fabricki antiklizna povrsšina je netaknuta i jasna. Evo vam i slike, pa sami procenite da li bi se to isplatilo restaurirati. Meni je najveci problem to sšto nemam vremena od posla i jošs uvek malog deteta, a isto tako ne bih voleo da ulozžim mnogo novca, da bi postojala racunica u svemu tome.

Bakara

Nisam uspeo da napravim bolje slike jer je sve okolo previse zaraslo, pa nisam mogao da pridjem :/

mossi

Bakara

Da sam imao bolju opremu(motorku, trimer, sekiru) pogledao bih ga sa svih strana :tongue3:

DIDAPATAK

..ta šuma okolo ga je i spasila od raspadanja ..
..ako su papiri čisti onda treba napraviti dobar predračun..i sve što naračunaš dodaš još dvadeset posto  :takoje:..
.. :baba:

Bakara

Kaze da ima sve papire, a sto se tice sume, dobro je da ima neke koristi i od nje(ako ima)
Najgore sto ne znam sta sve moze da bude od posla tu, siguran sam da nakon ciscenja od onog mulja, treba razdvojiti camac na kabinu i korito, pa onda proveriti grede, krmenu dasku itd..
Plasim se da tu ima vremenski dosta posla, a ne znam ni koliko te stvari mogu da kostaju ako ih radim u domacoj radinosti

DIDAPATAK

..ja sam doduše star  :character0032: ali...spadam u klasu optimist  :stripii:
..plati mu samo ako su papiri čisti i koliko papiri vrijede...pa onda sportizajebancija da ga dovučeš kući i dobrooooo opereš..onda se odlučiš što i kako dalje..imat ćeš jasnu sliku što bi kako..
..a ako odustaneš najmanje si izgubio(prijevoz i pranje)..
..možeš i jako dobro proći ako se i sam sa ekipom malo ubaciš u poslove ako ne dobit ćeš pare natrag za papire..jedino što nema plovidbe do nagodinu..
.. :baba:

baka

Bježi od toga! Jedino imaš računicu (ako ti plati da ga odvezeš), iako je i to upitno. Stomak me zabolio kad sam vidi našta to liči i koliko tu ima posla. Nije vrijedno toga, ali i ako odlučiš da ga sređuješ, ima i to nekih svojih čari.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Bakara

Hahaha i meni se nesto okrenulo u stomaku kad sam ga video :D
Sredjivanje ima svojih prednosti, ali se bojim da bi oduzelo previse vremena.

maverick

Sve se isplati sredjivati ako je cijena dobra...ali ovdje ima bas puno posla...ako je onako devastirana unutrasnjost i kreveti...sumnjam da je i samo dno u puno boljem stanju... s tim da bi na taj nacin rijesio i sanirao samo ostecenja na plastici...a čamac je gol...ni bitve ni koloture ni antialgina ni sto uraca koje ce ti trebati a to kosta poprilicni. Kod vas bar ima polovnih po povoljnoj cijeni....mislim na sharkove pa cekaj da izleti nesto povoljno i dobro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

Sto je najgore, ja ih nesto slabo nalazim na sajtovima za prodaju, ali bicu strpljiv. U pravu si Maverick, camac je go skroz + treba sve srediti i ocistiti. U svakom slucaju, od ovog "mucenika" odustajem, a tema ce mozda da zivi, sa novim oglasima  :hi:

zvona

Njuškalo..mala plovila..brodsko posavska zupanija prodaje se šarkić sa 30ks pentom..

Ervin

Pojavi se Tiger po oglasima dosta često, a naročito bi moglo da ih bude sad pred kraj letnje sezone. Evo ga jedan: http://www.kupujemprodajem.com/tiger-shark-25511454-oglas.htm?filter_id=414

Bakara

@zvona, njuskalo mi ne igra ulogu jer bi to u vecini slucajeva znacilo da bih morao da ga uvezem u Srbiju

@Ervin, video sam ovoga, na oglasu je sigurno bar mesec dana.

Nije da ih nema uopste, ali uglavnom ima po par komada koji se vrte nekoliko meseci, pa onda iskoci jos jedan. Ali nema veze, nisam bez camca pa zato i ne moram da zurim
;)

Ervin

Najbolje je ako ne moraš da žuriš. Prati oglase i brzo reaguj ako se pojavi nešto dobro, jedino tako može stvarno dobro da se pazari polovna stvar...