Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Citat: rj  u Travanj 29, 2016, 07:55:12
kobac ne filozofiraj ...mogu komentirat u našem segmentu ...ribolov ....
dakle od cc 10-15 raznih patrola koje su me kontrolirale  jedino ti pitaš za rezanje repa ribi i upisa u ribolovnicu
problem je što si sam sebi zadao zadatak da budeš šumar , ribočuvar , kapetanija,carinik , policajac ...mnogo je rode ...baš mnogo ..

ha slušaj zakon mi nalaže da svaki uočen prekršaj i kazneno dijelo sankcioniram na ovaj ili onaj način...
to što ti i slični smatrate da je rezanje peraje i upis ribe glupost nije moj problem nego vaš,..ja samo tražim da radite ono što piše u zakonu (a tamo to piše s nekim razlogom,i kada i ako bude drukčije pisalo onda ćemo tako raditi)...policija može, ponavljam, na ovaj ili onaj način postupati po mnogim zakonima, a to što oni kojima je to prioritet (šumari,ribočuvari,inspekcije...) ne rade po tome opet nije moj problem nego njihovih nadležnih, a ja ga nemogu  rješiti...

da možda jeste mnogo ali moja savjest mi nalaže da u krupnim stvarima ne okrećem glavu bez obzira o kome i čemu se radi (sitne prekršaje nekad oprostim (jer ima puno sirotinje i donekle normalnih ljudi pa učinim ono što po zakonu nebi smio (ne sankcioniram)) i dok budem u stanju gledat ću da tako radim,
a postupanje kolega koje peraju i sl. stvari ne zahtjevaju ili za njih neznaju (da ne govorim o drugim krupnijim stvarima) govori o njima samima... :hi:

nije mi namjera ovim odgovorom veličati svoj rad ili sam sebe hvaliti, samo pokušavam stvari rezonirati iz svoje perspektive, tako je kako je, sviđalo se to nekom ili ne
nikog posebno ne napadam niti osuđujem i nadam se da će se ovaj odgovor tako i shvatiti-hvala na pažnji...

rj

znam da i prema drugim ribićima postupaš isto ...dakle ništa osobno
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Mozemo se zezati koliko hocemo ali da su svi kao kobac problemi  bi bili rijeseni za dva mjeseca  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

:eek:

maverick

2015 Na  danasnji dan...ala smo bili zdravi i debeli  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

RIBOLOVNE DOZVOLE 2023.g.
za ribolovno područje PP Kopački rit
Poštovani ribolovci, kao i svake godine, nove ribolovne dozvole za područje PP Kopački rit u prodaji su od 02. siječnja 2023.godine.
Iste možete kupiti na prijemnom centru u Kopačevu svaki dan od 08 do 16h i prijemnom centru u Tikvešu od srijede do nedjelje od 08-16h.
Cijene dozvola ostale su iste ( godišnja dozvola - 73€, godišnja za HRVI - 67€ ).
Novost je godišnja dozvola koja vrijedi za sve ribolovne zone u parku, uključujući i "Vemeljski dunavac".

Dukson

Ajde nest normalno!
Pecanje na vemeljskom dunavcu s ovom dozvolom je super plus!
No, koje su jos to raspolozive ribolovne zone u parku?

maverick

Nama poznato je Tikveš...Vemelj...i Zlatna Greda...jos su tu kanali u Podunavlju...ima jos onaj jedan posebno...ne znam kako se zove...Imaju ona jezera ...tri komada..i rijeka Dunav...mislim da su to sve zasebne zone

Dukson

Bogme mauna, 160 evra je dozvola s kojom mos pecat na vemelju :/

maverick

O leb te...zato ja nikad ne čitam te stvari napisane sitnim slovima  :stripii:  Bio bi uvjeren da moze sve s onom obicnom i mirna Bosna  :stripii: vec bi se svadjao na vodi ako bi me ubjedili da je drukcije...mada nisam deset godina bio nigdje drugdje osim na Dunavu...kad je PP u pitanju

nekinho

Od ove godine sa tih 160Eura može se pecati na Vemeljskom dunavcu kod Tikveša (do sada je tamo vrijedila samo dnevna dozvola) i na svim ostalim vodama PP Kopački rit, znači i otvoreni Dunav i zatvorene vode Parka di je naravno dozvoljeno pecanje...
Pa ko se nađe u toj kombinaciji eto dozvole godišnje...tko ide često na vodu zašto ne. Osobno mi odgovara bez obzira na toliku cijenu.

Dukson

Pa previse je to novaca za tolko vode ljudi moji.

maverick

Ako gledaš cijenu ribolovnice na moru...ovo ne da je previse vec sto puta previse...Ali sto kaze kolega..dao bih ja i vise kad bih mogao s jednom dozvolom za sve vode koje posjecujem

rale2505

Citat: nekinho  u Prosinac 29, 2022, 19:22:22 Od ove godine sa tih 160Eura može se pecati na Vemeljskom dunavcu kod Tikveša (do sada je tamo vrijedila samo dnevna dozvola) i na svim ostalim vodama PP Kopački rit, znači i otvoreni Dunav i zatvorene vode Parka di je naravno dozvoljeno pecanje...
Pa ko se nađe u toj kombinaciji eto dozvole godišnje...tko ide često na vodu zašto ne. Osobno mi odgovara bez obzira na toliku cijenu.
Meni je to puno novaca jer ovisiš o jednoj vodi. Ako te izdrka vodostaj Dunava nemaš kuda dalje.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

Mariorhr