Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ht

Mislim da treba također  postaviti pitanje zabrane u periodu od 1.2. do 1 ili 15.6. Ako je lovostaj na jednu ribu nije i za ostale a teren se ostavlja na milost i nemilost podobnima ili ribokradicama.

Kugla

Citat: šime  u Listopad 01, 2015, 11:36:49
Vidi Kugla , Zrinko je na putu iz B.Manastira. Pošalji mi tvoj mail.(na PP)
U međuvremenu smo sve riješili, a imaš i pp   :ok:

kobac

Citat: dac  u Ožujak 14, 2016, 20:06:54
Štopika je privatna i manja,ovo je veća tabla i do sada se sve preko 5 kg moralo vračati,a manji se mogao odnijeti jedan tjedno:takoje:

čuo sam da će po novome ovako odsada biti na pp kopački rit!!

kobac

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

al kažu to će vrijediti smo za one sa područja vk i vu, a posebice za one uzvodno od retfale, prema  višnjevcu i belišću... :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

ovo sam trebao saviti pod viceve.. :stripii: :stripii:

maverick

Iskreno...riba preko pet kg se ni ne nosi kući...odmah se ostavi u Aljmašu  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

nekinho

Mav samo po diskontnoj cijeni ili puni iznos???  :clap2:

maverick

šajzika

Audentes fortuna iuvat

mlb

Rođo samo tefteri u blokić ima da nas ganja kad krenemo do jaja  :stripii: :stripii:

mossi

kobac

Citat: maverick  u Travanj 28, 2016, 12:02:38
Ložim kobca  :stripii:

ložio ne ložio-nažalost u toj rečenici ima jako puno istine...

maverick

Prebacio sam ovdje...da ne smaramo temu o šaranima...Misliš da ce na cijelom području Parka ukljucujuci i otvorenu vodu ici to do 5 kg...jeli se to uklapa u priču o novom ravnatelju...
A to za Aljmaš...znaš bolje od mene sam ništa ne radiš...trebati ti smanjiti plaću  :stripii: :stripii: