Izgradnja aluminijskog čamca

Autor pile-1, Rujan 27, 2015, 15:44:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Citat: mlb  u Kolovoz 17, 2016, 14:48:28
Možeš da , ja sam mislio na uvoz malo većih količina jer za valjanje određenih dimenzija (ne standardnih) traže određenu kolićinu! A  :red_indian:što se tiče ovog tvog posta pripisat ćrmo to ovom groznom vodostaju i lošem vremenu! Poslušat ću tvoj savijet pa eto neću više sudjelovati u ovoj temi! :icon_thumright:

ma ja sam mislio samo na kolicinu da se uradi jedan camac nista vise  :notworthy:
da da bas je grozan vodostaj  :angry5:

maverick

Pitao sam prošle godine za uvoz aluminija...nemoj me drzati za rijec ali mislim da mozes do 300 eura prenijeti u jednom prelasku...znaci na dva tri puta prefuraš sve sto ti treba...meni se najpovoljnije ucinilo da nadjes nekog pa izbacis pdv....nekog kolegu ili slično...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jancika

zna li netko koliko košta varenje al.čamca 4.9m/1.15m....limovi su iskrojeni pa ih treba povariti i naravno povezati tj.povariti sa vodilicama(egije) :sha:

maverick

Mi smo imali majstora koji je samo za ruke uzimao 200 eura..plus plin plus ruke i morali smo posuditi aparat....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

poheftan čamac varit je jedno a ovo sastavit i povarit je sasvim druga priča puno više posla....
izkrojit čamac nije ni trečina posla
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

jancika

rj

teško ...
nađi negdi MIG aparat pa poheftaj vanjski varovi obavezno TIG

som

Pozdrav...Evo vidim ima nekih tema oko Alu camaca..Ineresira me ist tako nesto,,,posto ne poznajem ko je kakav Majstor ,,pa bi vas zamolio koga mi preporucujeta ko majstora,,,Hvala...

rj

gdje ima povoljnih inox žanjira i šarki ..

maverick

Ako trebas koji komad za jedan čamac jedini kakav takav izbor imas kod Brstila...cijene su takve kakve jesu...jedino da se zezas s narucivanjem preko neta ako trebas vise komada

rj

ma za jedan ćamac ..znači kod Tome

ALU-bel

Ima za 34 kn, ako ju ti budes pravio kostat ce 134 kn...
ali mene.  :stripii: :stripii:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing