UKIDANJE PRIVREMENE MJERE ZABRANE RIBOLOVNIH AKTIVNOSTI NA DUNAVU U PP KOPAČKI R

Autor šime, Listopad 20, 2015, 20:12:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

peugeot

Šime trebamo pomesti prvo u svom dvorištu . Kao što je neko reko nosi se sve i u mjeri i ispod mjere i to po priličan broj smuđeva.
Jučer sam se vračo iz sa vikendice reko ajde da se spustim u Aljmaš da vidim šta se dešava ljudi moji ja sam posmislio da je tamo Dok ponovo organiziro kup, stanem iza jednog ribiča na velikoj udaljenosti i gledam ga odjednom me čovjek pita jesi ti  ribočuvar ja reko ne a jesi policija reko ne  nakon par minuta kaže sam od sebe imam dva u torbi su i a torba 15sa 30 cm pa kolki su onda .
Mewerik istina ima ih koiji mudro šute ali ima i onih koji jedno pišu a drugo rade.

maverick

Dugo smo se premisljali sta da ucinimo po tom pitanju...skoro pa nemozes nista. Pazim tko su mi prijatelji i pazim s kim idem na vodu. Ostalo svakom na cast
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Možda čovjek nije ni dozvolu imao pa zato pita, a ovo u torbi mozda gleda možda ne, a vjerojatno su i oni isod mjere ( stas kad su im ti najsladji) :angry5: :violent1: :angry1: :jede: :red-card:

maverick

Zato smo trazili stalni nadzor je drugo rijesenje ne postoji..To ne razumije ni Drazen ni Opacic. I staroj zajednici pojacani nadzor je bio na pocetku godine da se prisile pecarosi da kupe dozvolu a to isto je uradio i Kopacki prvih par dana od prestanka zabrane. Kad imamo pecarose koji imaju prekomjerne ulova samo mozete zamisliti koliko onda nose ribari. Hrpa smo stoke i hrpa trule birokracije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

da i svi imamo neke razloge, filozofije,tralala,tralala,
aj se nemoj pravit pametan, koda ti nisi ovo, koda ti nisi ono, šta to tebe briga koji kur....,
ili u krajnjem slučaju, niste vi nadlezni , necu ja ovo, necu ono...itd...itd....

i dosli smo do toga da imamo zivi javasluk na sve strane...

i naravno sad će biti komentara, vidi ti ovog sto se pravi pametan... :stripii: :stripii: :rofl2:

rj

da skratimo ...
pitanje ...
koji član foruma nije prekoračio dozvoljenu kvotu ulova ??
ja neznam ni jednog  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

kobac

rj

postoje C&R ribolovci ...mada ih ja nisam sreo u PP a kmeče uglavnom ovi što "gledaju iz prvog reda"
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Mariorhr

Neću reći da ne prekoračim onu famoznu dozvoljenu kvotu al isto tako i pustim više od 70% ulovljene ribe. Iskreno nemam u zamrzivaču ribe niti ju želim imati. Kada nam se jede odem i ulovim ili u krajnjem slučaju kupim u ribarnici. Al ovo više nema smisla.I oni koji nisu bili ribolovci su odjednom postali. Nije mi ni žao ni krivo neka ljudi love al ovo je brutala. Jedva da tavicu popuni al on ga svejedno nosi

šajzika

U cemu je sad problem ? Kukali ste da nema ribe.
Sad kad svi hvataju opet neki problemi.
Vama ljudima nikako nemozes udovoljiti.

Audentes fortuna iuvat

Slaven

Hebote ovakva ista prica po forumima se prica vec 15 20 godina, od kad postoje forumi malte ne, i stalno isto, sustav ne funkcionira i amen, ne samo u ribolovu vec u nicem sto se tice nase drzave i ljudi koji tu zive, prekosutra su izbori i trebamo pazit koga zaokruzit, ovako vise neide, raste broj ulovljenih smudeva ispod mjere  :uf:

kobac

ma tko da dođe izbori će donjeti nešto što već svi znamo:
-borbu prvo za ministarske i ine fotelje
-uhljebljenje podobnih kadrova
-novi zakoni kaj odgovaraju novopečenim vlastodršcima

dali će biti nešto bolje u bliskoj budućnosti...čisto sumnjam, ma tko got da dođe na vlast..

maverick

Iz pouzdanih izvora znam da Mika i Giba ne devastiraju riblji fond i od sad su mi oni novi BFF