UKIDANJE PRIVREMENE MJERE ZABRANE RIBOLOVNIH AKTIVNOSTI NA DUNAVU U PP KOPAČKI R

Autor šime, Listopad 20, 2015, 20:12:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Znam sigurno da ja nisam prekoračio niti jednu dozvoljenu kvotu,ako treba idem i na detektor laži,možda sam bio najbliži u izlovu kedera jer sam znao upecati i po desetak dnevno,da su svi kao ja opet bi imali problem,nakupilo bi se smuđeva ko somova u Ebru pa opet zlo :stripii:,ne valja nikako.

Slaven

Citat: maverick  u Studeni 06, 2015, 15:09:20
Iz pouzdanih izvora znam da Mika i Giba ne devastiraju riblji fond i od sad su mi oni novi BFF

Kolega sta si i ti prisiljen gledat big brother  :stripii:

maverick

Pa to je IN u mom selu...a moja dva prijatelja su nekako dobila nadimke po njima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

šime

Eh opet ispada da kukam ,ali Maverick je naveo ono što smo tražili (24-satni nadzor Drave i Dunava), a pravila su poznata oko količine ulova , E sad to i je jedan od problema u koje nas je uvela stara zajednica , problemi samo naviru i nema im kraja , a glavnina tek dolazi . Ne samo da se lovi u enormnim količinama , već i ribokradice rade punom parom .Dođite samo u Nemetin i pogledajte uz obalu svakih 3-4 metra pecaroš i marišu kao u priči gumicama , a tko to kontrolira -NITKO, zapravo fizički se ne može ,a i nerma tko da obilazi tolike trene . Ma kakva policija i kontrola policije ribiča , ne pada im napamet niti imaju toliko ljudi uz svu onu silu izbjeglica.
I ovo je dio problema koji imamo, nažalost tamane se smuđevi nemilice i to svih uzrasta ,ali nema nikoga da se to zaustavi ili možda samnji , jer pecati ćemo nagodinu smuđa ali samo na slici.
    Da,  pokazalo se da je svijest večine ribiča mala, a jedino prava kontrola ( koje nema niti blizu), ovako što može suzbiti u normalne okvire.
Velika večina ribiča osjetila je nebrigu , neangažiranost mjerodavnih službi i onda raspašoj.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

:mt1032:  to da se nešto ne može nemojte više nikad napisat.    može se.      nema šta se ne može. pravo pitanje je šta mi svi skupa hoćemo  i  šta  smo spremni dat za to.  :ok:

rj

ma ide mi na qurac tjeranje "pravde" i pametovanje a sve koje poznam su seronje kao i ja ...odnosno ne praštaju smuđu kad ga nagaze  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mornar Popaj

Moj kolega, vatreni navijač jednog prvoligaškog kluba je žario i palio ( baklje po stadionima ) sve dok jednom nije snimljen video nadzorom, pa kod suca za prekršaje i 5000 kn + sudski troškovi, skoro 6000. Pa kad je fina sjela na račun, pa troškovi ovrhe, nikad više mu nije palo napamet to radit.
Tako da, doći će to i kod nas ribiča, ispočetka će bit malo opiranja ali sa vremenom, nakon što se naplati 10-ak kazni i oduzmu štapovi, biće mir  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ibro dirka

Ja danas bio kod Nemetina i prijavio čiču policiji da hakla, tobože je pecao bajine na mušicu a baci glavu od kojih 40 grama u 2-3 metra vode lagano navuče pa lupa kontru, posvađali se, rekao sam da ću ga bacit u vodu i noge polomit... Došla policija zapisala mene i njega, ribočuvar bio obaviješten ali se nije pojavio...slijedeći put nema prijave nego plivanje...

maverick

Nadzor i kazna je jedino riješenje....na ušcu Drave i Dunava kontrolni punkt...pregled kad ides gore i pregled kad ides dole...rijeka Drava da se pazi cijelim tokom bi bila raj na zemlji....To nam svima treba biti jasno...dok tako ne bude imacemo probleme i dalje...ima ona narodna...vojnik o skracenju a kurva o poštenju  :stripii: ...ali jednom se mora podvuci crtu i kreniti od nule i pošteno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Citat: šime  u Studeni 06, 2015, 19:23:04
Eh opet ispada da kukam ,ali Maverick je naveo ono što smo tražili (24-satni nadzor Drave i Dunava), a pravila su poznata oko količine ulova , E sad to i je jedan od problema u koje nas je uvela stara zajednica , problemi samo naviru i nema im kraja , a glavnina tek dolazi . Ne samo da se lovi u enormnim količinama , već i ribokradice rade punom parom .Dođite samo u Nemetin i pogledajte uz obalu svakih 3-4 metra pecaroš i marišu kao u priči gumicama , a tko to kontrolira -NITKO, zapravo fizički se ne može ,a i nerma tko da obilazi tolike trene . Ma kakva policija i kontrola policije ribiča , ne pada im napamet niti imaju toliko ljudi uz svu onu silu izbjeglica.
I ovo je dio problema koji imamo, nažalost tamane se smuđevi nemilice i to svih uzrasta ,ali nema nikoga da se to zaustavi ili možda samnji , jer pecati ćemo nagodinu smuđa ali samo na slici.
    Da,  pokazalo se da je svijest večine ribiča mala, a jedino prava kontrola ( koje nema niti blizu), ovako što može suzbiti u normalne okvire.
Velika večina ribiča osjetila je nebrigu , neangažiranost mjerodavnih službi i onda raspašoj.

Šime, nitko nikada nije izlovio ribu na 1 ili 3 stapa!!!  Pusti neka se hvata, bolje oni na gumice nego nego strujarosi. :thumbsup:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Nije šime tu da dopušta ili ne, napisao je opasku na vidjeno ponasanje. A takvim stavom ...pusti ih neka love smo i dosli tu gdje jesmo....svi su prije znali tko krade ribu pa nikom nista...niti su se bunili niti su sta poduzimali ...

http://www.menivrijedno.hr/?utm_source=dnevnik.hr&utm_medium=banner&utm_term=ros&utm_content=970x250&utm_campaign=nip_menivrijedno#about