Ugostiteljski objekti

Autor Kugla, Prosinac 21, 2012, 17:35:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Gledam i vidim fali mi nešto  :occasion14:, pa evo ovdje možemo malo i o mjestima gdje nazdravljamo uspješnom pecanju ili ubijamo tugu zbog lošeg pecanja. Ili gdje se dobro papa.
Koliko Vas se sjeća starog udičarskog doma blizu ušća Karašice u Dravu? Sad je to novo sagrađen objekat i volim tamo svratiti, budi neke stare uspomene a na samoj obali je. Vlasnik jako dobar čovjek i susretljiv.
Pa pucajte pecaroši!

Kugla

Kako fini pecaroši niko ne ide u birtije. :alas:

mossi

Ne svratim uvek, ali tad patim!  :icon_geek:
Volim popiti piće posle pecanja sa drugarom u kafani.  :occasion14:
Popijemo mi i pre pecanja, za vreme pecanja...  :toothy10: :icon_thumright: :hello2:

jura

Citat: kugla  u Prosinac 21, 2012, 20:32:49
Kako fini pecaroši niko ne ide u birtije. :alas:
Ma idu samo se poslje ne mogu sjetiti u kojima su bili :toothy10:

maverick

lokalno: Pinokio i na Dravi kod Maria....regionalno; Velpro  :toothy12: :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IvanSK

Juzba

U Županji "GEM"........prije pecanja, poslije pecanja, za vrijeme pecanja :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

kawasaki

U Djakovu Arkada i u Dalju Žabac prave ribicke birtije!!  :headbang:

Brzi od Bolena.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Rap

Slaven

Jedna od jačih, ako ne i naj jača, pecaroška birtija je ona na Staroj Dravi u Miholjcu, kad god idem na neko pecanje na onu stranu i s tamošnjim kolegama uvijek završimo u njoj. Šima, Kina i ostala ekipa :occasion14:

domba

Citat: kawasaki  u Prosinac 22, 2012, 16:31:00
U Djakovu Arkada i u Dalju Žabac prave ribicke birtije!!  :headbang:

Danas vidio u Arkadi samo katalozi i novine za ribolov  :glasses9:

Hemingway

Volim objekte ribarskog tipa ...odmah se osjecam domacim i ugodno ... po onoj staroj ko peca zlo nemisli ...ili tako nekako  :icon_king:

Gem mi je u Zupanji ostao u lijepom sjecanju em sakuplja veliki broj konifera ribolovnog ili pecaroskog zivota gdje se stvarno ponekad moze cuti i nauciti poneka pametna ..u najmanju ruku za sat vremena se okupi najmanje 300 godina ribolovnog iskustava.. pocevsi od Juzbe ,Kvacka,Mata,Bene,Zarke,Moko,Domo kao jos nekoliko  i na kraju i moja malenkost..
ovdje bi bio jedan susret nakon ...naravno uspjesnog ribolova ...

dok kod Zapca u Dalju sam bio isto nakon pecanja sa Dokom na Fisu ili paprasu kako hocete ...

..

a u Aljmasu sam isto bio sa odabranim drustvom i naravno opet poguzija ...  :toothy9:   na Paprasu ...

kod Dumancica ...

spust prema Dunavu u Aljmasu ...

i moji tjelohranitelji sa kojima sam isao na zakusku ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

maverick

Sve ti super osim tjelohranitelja  :icon_biggrin: