lokot za čamac

Autor Darko, Prosinac 21, 2012, 20:19:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

klem123

Evo jedno homemade osiguranje od gancija i delikvenata

maverick

A kako sprijčiti da recimo aku busiliciom ne izbusis bravu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

klem123

Može izbušit rupu al neće zakrenit jezičak i skinut zaštitnu kapu a i za to treba vremena

maverick

A nisam neki lopov ali takva brava se otkljuca bez busenja i bez kljuca za recimo 3-4 minuta ...samo ako je ulaz u bravu dostupan...pa bi ga trebao necim zastiti , mada ovako izgleda više nego lijepo  :ok:

klem123

Za prave mahere nema brave za njih je kasko

vedro

raso

Lokot ne služi za lopova , nego za poštene :stripii: :stripii: :stripii:

rj

Citat: klem123  u Veljača 05, 2015, 20:03:09
Za prave mahere nema brave za njih je kasko

"pravi maheri" neće kokošarit sa vanbrodskim motorima  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

klem123

Nekad je bolji vrabac u ruci nego golub na grani
Al riječi ti se pozlatile

maverick

Pošto ti je limeni čamac...najbolja zastita je da motor fiksiras vijskom kroz rupe na kandži i onda maticu zavarais s unutrasnje strane u komori...jedino je malo zezanje ako ga mislis skidati na vodi...

raso

Ako nema štift na elisi nema razlog skidati :ok:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

kad sam prije 20 god počeo raditi na željeznici odveo me šef u erdut da stavljamo mreže :stripii: prvi put na dunavu :uf:
Kad smo došli dolje pitam ga šefe koji je naš čamac on izvadi male škare za željezo i kaže BIRAJ :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:
dušu i srce sam ostavio na vodi od straha a njemu je to bila rutina,posluži se i ponovo sa žicom zarajza i to je bilo to
Tako da se samo zavaravamo sa kojekakvim ključevima majstori sve riješavaju a i neće doć slučajno prvo provjere a onda akcija :violent1: :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

A zato ti svog nikad na vodi ne ostavljaš  :stripii: