lokot za čamac

Autor Darko, Prosinac 21, 2012, 20:19:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Bio mi cca mjesec dana u Aljmasu kod jednog poznanika ono kao da  ga ne vucem,jbte nisam mogao spavati :stripii: :stripii: tako da zelenka sad vucaram vamo tamo :toothy9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Jedna od najcjenjenihih marki lokota i lanaca, inače vecinom za bicikle koliko sam skuzio, ali lanac se ne moze presjeci niti autogenim aparatom, niti brusilicom...specijalni čelici presvuceni titanijumom...vrijedi pogledati u svakom slučaju

http://www.onguardlock.com/
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nije neka strasna cjena.
Gledo sam u model 40 dolara
Audentes fortuna iuvat

klem123

Citat: maverick  u Veljača 05, 2015, 19:58:28
A nisam neki lopov ali takva brava se otkljuca bez busenja i bez kljuca za recimo 3-4 minuta ...samo ako je ulaz u bravu dostupan...pa bi ga trebao necim zastiti , mada ovako izgleda više nego lijepo  :ok:
Hvala na savjetu

maverick

Ovo su bas lijepi uradci...jeli ti to radi netko ili sam se igraš...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

klem123

Uzdaj se u se i u svoje kljuse

maverick

Napravi onda vise komada, sigurno ima zainteresiranih  :icon_thumright:

klem123

Nema problem
Zainteresirani nek se jave jer za izlog ne mogu pravit , moram znati mjere vijaka i ručkica za pritezanje

maverick

Bitno da je sigurno...ljepota u ovom slučaju ne igra ulogu  :icon_thumright:

bb

A jel nije bolje negdje u motor sakrit neki gps lokator,pa kad ga netko ukrade znaš gdje je i odeš po njega...

maverick

Pa u konačnici je i nije...ja sam montirao nedavno jedan alarm , ustvari gps lokator...a salje poruku na mob ako se pomakne motor ili plovilo i sto slicnih zezancija ima na njemu...ali izvor napajanja...kablovi...sve se to nesto moze vidjeti ako se obrati pozornost...nekako se za sad yamlock najbolje pokazao

klem123

Evo za izlog
Upit za informacije na klemxxl@GMail. Com

maverick

Svaka čast, extra uradak...koliko bi bila cijena po komadu  :ok:

rj

aupičkumaterinu i to u komšiluku  :eek:  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

klem123

Citat: maverick  u Veljača 18, 2015, 20:14:48
Svaka čast, extra uradak...koliko bi bila cijena po komadu  :ok:
Oko 60€
dosta su skupi cilindri