popravak voblera

Autor jancika, Studeni 02, 2015, 13:22:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jancika

pecaroši da li netko popravlja kljunove (pakte) na voblerima imam 3kom (monarh i calypso)   sa slomljenim-puknutim kljunom probao sam na calypsu sam ali nije to to  :sha:

jancika

ako je moguce da je majstor iz os ili okolice :toothy9:

ps

Naš član r-win, ali mi je dosada popravljao isključivo voblere koje on pravi,vjerujem da se možeš dogovoriti s njim i za ostale :thumbsup:

DIDAPATAK

ps

r-win je njegova i Dokova škola

jancika

raso

ps

klempika

jel zna netko gdje mogu kupit zubarske žice ili inox žice oko 0,8mm debljine..  slavonija

ljuska

odeš u pevec ili neku sličnu trgovinu i kupiš ručnu mučkalicu za jaja  ono s čime mutiš palačinke i skineš žicu sa toga ja to imam na par voblera

Mudri

Kupiš žice za varenje prokroma,imaš u strojoprometu,ili se ogrebeš kod kakvog majstora koji vari prokrom sa žicom,ili kažeš koliko ti toga treba ,ja imam par metara,mislim da su u dvije debljine....

maverick

Citat: klempika  u Studeni 16, 2015, 23:14:25
jel zna netko gdje mogu kupit zubarske žice ili inox žice oko 0,8mm debljine..  slavonija

Upiši zubarska oprema...u google...ili pitaj Juzbu za broj telefona. Imas trgovacke putnike koji ti to donesu kuci kad su u prolazu pored tebe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Moj kolega drži firmu Ortopan , poručiš žicu kod njega , usput isprobaš i par fela zubala  :rofl2: :rofl2:

Tomislav
091 247 5552

e-deck

Ili ovu koja je dosta povoljnija nego ista kod nas i koju osobno koristim za svoje voblere (ne bih ju baš za zubala koristio ali za hand-made voblere je i više nego odlična  :takoje: ).

http://www.ebay.com/itm/1-Box-New-Dental-Stainless-Steel-Wire-Surgical-Instruments-0-8mm-/261932208609?hash=item3cfc6051e1:g:MbIAAOSwstxVB5zY

klempika

zahvaljujem na odgovorima. puno ste pomogli  :occasion14: