koloturnik sidra ili vodilica sidra

Autor ljuska, Studeni 02, 2015, 15:36:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: ljuska  u Studeni 02, 2015, 19:35:47
to bi bilo najbolje da vidim na istom čamcu

daj si malo truda ..."kolotura" može bit i ukras na čamcu ....matrijal ...inox lim a kolotura od sipasa ...metalna ronda ..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Dunas ima dosta debelu gumu pa kolotura treba biti isturenija da konop ne reze gumu...a dosta je skupa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

s tim sam i ja imao problem + što sam ju morao izdići da mi ne zapinje u prikolicu prilikom vađenja tako da ne ispala malo čudnog oblika!

rj

onda bi mu bilo bolje da napravi od inox cjevi ...jače su nego lim

mlb

jbg zavisi s kakvim materijalom raspolaže , inox je bolji ali je i skuplji

rj

pa ne pravi koloturu svake godine ebo 100 kn gore - dole

ljuska

da biće inoks, čamac je novi pa bi bilo dobro da to na nešto i izgleda

maverick

Nesto preko 200 kn dodje vec gotova...pa se ravnaj po tom...
Citat: mlb  u Studeni 02, 2015, 20:03:55
tako da je ispala malo čudnog oblika!
Takav si po celom telu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

mata postar

Citat: maverick  u Studeni 02, 2015, 20:26:51
Nesto preko 200 kn dodje vec gotova...pa se ravnaj po tom...
Citat: mlb  u Studeni 02, 2015, 20:03:55
tako da je ispala malo čudnog oblika!
Takav si po celom telu

:stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Josip

Unimar Rijeka, imaš web shop, inox kolotur oko 170 kn, plaćanje karticama, dostava za dva do tri dana

ljuska

znam za unimar ali na mjestu gdje treba doći koloturnik kod mene je bitva a neće mi se bušiti nove rupe, nego na postojeće rupe od bitvi moram nešto izmislit

maverick

Uzmes plocu od inoxa..desetak cm siroku i tridesetak dugacku...izbusis rupe s razmakom kao na bitvi...a na drugu stranu namontiras tu kupovnu koloturu...tako smo napravili kod tonyc...lijepo izgleda i funkcionalno je

ljuska

e vidiš tog se nisam sjetio :uf: počeo sam nešto sam krojiti a i vi se nečemu morate smijati znaš da su i picassove slike nekom ljepe

ljuska