koloturnik sidra ili vodilica sidra

Autor ljuska, Studeni 02, 2015, 15:36:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

mossi

Nije ..  :rofl2:

Ispadaće kanap .. skoro pa 100%
Mora da ima zečije uši.   :takoje: Pod uglom od 45-60 stepeni.

ljuska

to iz tebe govori ljubomora  :stripii: ali mislim da neće jer unutar ima sistem za držanje užeta a i koloturnik je dosta dubok i napominjem da je to moj prvi rad kad ću radit drugi biće bolje

mossi

:occasion14:

Pa kad ga nisi fotkao iz svih uglova!

Inače, sve 5. Ali ako počne da ispada onda samo malo ili smanji kotur ili ga probaj pomeriti 2cm unazad.
Jer kosnike ne vidim kako da dodaš .. doduše može i to ali moraš bušiti nike dodatne rupe ispred kotura i da dodaš sa obe strane po dva kosnika.

ljuska

nisam htio slikat iznutra da mi se ne smijete varovima :rofl2: jer ih ne mogu izbrusit

pajdo77

ljuska

Citat: pajdo77  u Studeni 07, 2015, 21:51:40
Eto,ja bolje vidio nisam :hi:
hvala Pajdo od tebe i nisam oćekivo drukčiji komentar

pajdo77

rj

Citat: pajdo77  u Studeni 07, 2015, 21:51:40
Eto,ja bolje vidio nisam :hi:

onda nisi vidio baš nešto kolotura  :rofl2: od 1-5 nategnuta 3 (trojka)
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Jel služi svrsi?služi,meni je to dovoljno a umjetnički dojam se ocjenjuje kod Milke Babović u ledenoj dvorani sportova u umjetničkom klizanju. Ljuska nemoj dozvoliti da ti ovi nestašni forumaši nabiju komplekse,odi navečer i zavari im kapije,neka vide da znaš znanje. :ok:

rj

dobro rečeno "služi svrsi" (ne najbolje mossi pojasnio)  :mt1032:

ljuska

koloturnik funkcionira savršeno sidrili smo se na dubinama od 5 do 10 metara i sidro od 3,5 kg drži odlično

rj

kako ti špaga ide sa koloture onako prema dole?

ljuska

nevidi se baš najbolje na slici ali u profilu koloturnika ima zavaren komad poprečno ali ne do kraja nego je ostavljeno za debljinu užeta   ima dva komada jedan s ljeva na desno a drugi kontra a uže ako zatreba lako izvadiš van i vratiš nazad   

IVEK 85

Kolotura bolje da gleda prema dole više znači od ruba prema dolje bolje gripa špaga na stoper sidra a manje ljulja čamac ljevo desno,ja imam to jedino sam premali utor na kotaču napravio pa u zakretanju špaga ode al ne spadne skroz jer ima produžetak od kotača...moram probat nač slike da poslikam al opet to ovisi o tipu čamca,ja idem do prove nemam komoru...