dm-ribolov

Autor Hunter, Studeni 04, 2015, 11:22:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

jos nije al ce brzo.jos dva modela shada da majstori odrade i to je to.(muke po cnc-u traju oko godinu dana i zivci su mi polako na rezervi!)

šajzika

Ti si uzeo i od mavericka kalupe za shad ove ? Ti to nest ozbiljno pokrećes?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ove sto ima...ti od mene..i ti sto trebaju biti gotovi...mislim da ce biti iznimno opasan lik  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Šima je ozbiljan lik  :baba:

Hunter

za sad sam ulupo zadnjih 10tak placa na to pa vise nema natrag,da sam znao ozbiljnije bi razmislio.

rj

cc 500e ti dođe cnc rađen alat u BP
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ibro dirka

I dodaš još 500 eura i naručiš si cnc stroj iz Ameriku sa radnim područjem 300x400 mm i radiš si kalupe sam po želji...upravljat strojem nije sveto pismo, pogotovo danas...fino uzmeš nacrtaš to što želiš u autocadu i prebaciš u program koji ti ispiše cijeli program za stroj koji samo ubaciš kompom u stroj i pokreneš.

Nemogu vjerovat da toliki novac deru...

pajdo77

Vjerovatno glumpavo pitanje za vas koji se razumijete u te stvari al jel bi se mogli ti kalupi napraviti sa onim 3-D printerima? Ja gledao na tv-u i svašta oni sa tim čudom naprave ako je to dostupno a vidio sam neke reportaže da i u nekim školama to imaju.

ibro dirka

Naravno da možeš...zapravo 3d printer ti je također cnc stroj ali nema rezni alat nego 3d printer glavu...znači uzmeš cnc stroj i kupiš 3d printer glavu montiraš i podesiš i imaš 3d printer...ima momak na facebooku, pod imenom šojka, šojka. Napravio je sam cnc stroj i sad je nedavno kupio 3d printer glavu pa je stavio video na facebook prvog 3d printanja...inače koliko sam skužio mislim da radi rod pode hangere i kalupe i slično...i mislim da je iz Belišća.

Žorž

Citat: pajdo77  u Veljača 07, 2016, 23:23:11
Vjerovatno glumpavo pitanje za vas koji se razumijete u te stvari al jel bi se mogli ti kalupi napraviti sa onim 3-D printerima? Ja gledao na tv-u i svašta oni sa tim čudom naprave ako je to dostupno a vidio sam neke reportaže da i u nekim školama to imaju.
U NS ima lik koji uredno pravi klupe,video sam klupi za sebile izgleda odlično :ok:

No

Citat: pajdo77  u Veljača 07, 2016, 23:23:11

:hi: može se. ja sam to radio.onako za svoju dušu.onaj koji se misli s tim bavit profesionalno mora doć do aluminija hoće neće.

Harley

Jeli tvoj kalup gotov?
Living your dreams, do not dream the life

kockar

Tvister se kod nas pokazao sa smudjevima, a zaba sa stujkama, u nedostatku basova....
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

mossi

Hunter