Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Ti moraš isprobati novu rolu. Sretno!!!!  Bistro!!!!!
Javi dojmove.

domba

Bio sam jučer čim je kiša prestala  :toothy10:
Mislio sam i danas ali gosti dolaze pa ne mogu...

dravski pecaros

ako nepada ja ode sutra poslije posla do drave malo jos probat na smuđa i onda pripreme za proljetne sarane malo po stajacicama dok nekrene drava i cekanje ozbiljnijih riba

Kugla

Dravski di se ide, u moje susjedstvo ili negdje dalje?

dravski pecaros

kod tebe mal dole kod jarcevca

Rajo

Mislim da ču za jedno mjesec dana  :BangHead: moći ići u ribe , normalno ako prestanu ove poplave  :toothy12:
Ima li tko ideju gdje je uopče moguće pecat u blizini Siska ?  :icon_scratch:

maverick

ja ne znam sta reci...dodje mi da odem na neku komercijalu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Večina ribnjaka je u rasulu , odnosno poplavljeno . Barem ova dva na koja sam ja išao  :BangHead:

Jožef1

U subotu prijepodne najvjerojatnije na jezero u Grabovac..., dva feedera i jedan štap na soma i što bude  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

domba

Jožef1 javi jel bilo sta da znam jel se isplati tamo ici...  :thumbsup:
Ja ću u nedjelju negdje...

alexdja

Citat: Rajo  u Travanj 04, 2013, 21:55:19
Večina ribnjaka je u rasulu , odnosno poplavljeno . Barem ova dva na koja sam ja išao  :BangHead:

Kako čuvaju ribu kad im poplavi ribnjak?

Nisam nikad o tome razmišljao...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Eno sinoć na dnevniku ili negdje o ovim poplavama čovjek uhvatio sarana 11kg pred kućom i kaze ipak nije sve tako crno  :toothy12:

maverick

A na ledjima se vidi di je kukom lovio... :not speak:

tole

Citat: domba  u Travanj 05, 2013, 06:57:59
Eno sinoć na dnevniku ili negdje o ovim poplavama čovjek uhvatio sarana 11kg pred kućom i kaze ipak nije sve tako crno  :toothy12:
da nije to onaj isti što mu som od 60-70kg uletio u dvorište 2010?  :toothy12:
...iste godine zbog velikih poplava iz mađarskih ribnjaka zdimila riba, nebi vjerovali koliko je štuke i šarana bilo u Karašici i Borzi u Baranji sve tamo do ljeta 2011 dok te dvije riječice nisu presušile.