Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

raso

Citat: šajzika  u Rujan 25, 2014, 19:55:16
Neka hvala , ipak bi volio pomoc .
Dobra ekipa i dobra zezancija  nikom nije odmogla a malo fizikalije nije nikad nikom naskodilo .
nezgodna je situacija, još ima vode u kanalu pored puta, a brate i voda je hladna - 15 C :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Ja u subotu na zaruke, nečak nabrzinu odlučio da se ženi, a i svatovi nisu daleko, onako sve nas iznenadili, al kad su tako odlučili neka im je sa srećom, tako da mene u subotu nema  :no:

maverick

Super ti fora...pošalji onda kuma  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Meni naglo skočio šečer, uhvatilo me u križima :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Citat: maverick  u Rujan 25, 2014, 20:05:12
Super ti fora...pošalji onda kuma  :stripii:
Nije fora, sve ispalo nabrzinu znaš ovu današnju mladež, sve ide nabrzinu, a kum ako je slobodan će doći zovi ga, a neće to biti jedina akcija, pa biće još pa ću doći.

maverick

Ok..vi sebi napravite s druge strane...bentom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..jel mogu ja ovako bangav  :character0032: doći smetati  :sha:
.. :baba:

maverick

Ako budemo radili mozes...i nisi ti bangljav kao sto se foliras...mozes raditi s grabljicama  :stripii:

Kugla

Citat: maverick  u Rujan 25, 2014, 20:22:27
Ok..vi sebi napravite s druge strane...bentom  :stripii:
Pa nećemo se valjda dijeliti, nismo zagorci!

DIDAPATAK

..ako je dovoljno dugačka drška  :uf: ..a mogu i kraj kotlića, grijem leđa i kao radim  :stripii: :stripii: :stripii:
..  :red_indian: kad i gdje se nađemo u subotu.. :sha:
.. :baba:

Kugla

Mislim da će u subotu još biti i vode prema flosevima, a ako i ne bude vode da će biti blato, možda je bolje pričekati koji dan da se malo prosuši

raso

Vidiš ja bi mogao doći sa foto aparatom, treba mi koja slika za fejs :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ma da...tko zna hoce li biti vode...

Kugla

Inaće se tamo dobro suši, ali sad je to bila ogromna količina vode koja je do prije dva dana još tekla preko benta na par mjesta, nisam siguran d aće se moći nešto dobro i kvalitetno odraditi, a i eto neki drugi dan pa ću i ja moći vjerujem, jer subota cijeli dan zauzet. Iako ovi neki uz poslovi odnose svo slobodno vrijeme, na jednom poslu do 4 pa onda na drugom po potrebi

ps

Ja bi isto došao, ali radim u subotu prvi dan poslije godišnjeg.