Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Ja planirao u nedjelju ako vrijeme dozvoli pa reko da izvidim situaciju na spustu kod neptuna kad ono  :eek: sve zatrpano vrećama , pristup spustu 0 bodova!! Nadam se da će to netko i maknuti a kad vidim da stoje tamo vreće još od prošle poplave muka me počne hvatati!!  :oussama-bin-laden: :BangHead:

Darko

ti si svoje odpeco  :uf: , moraš bit dobar sa mnom ako misliš pecat iz čamca  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ok...onda u subotu idemo ja i Ćavo a ti i mlb  :stripii: pošto nas dva ne mozemo na spust
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

a jura nek povede didapatka  :hi:

mlb

A onda ništa , i onako mi je majstor Esox rekao da nema pecanja s novim štapovima do sljedećeg vikenda !!!  Ado tada će već netko maknuti te vreće! :tongue3:

maverick

Pa ne moras bas pecati s novim...ponesi neki stari kao i mi... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

moš mislit , manje je neko djedte nestrpljivo kad dobije novu igračku nego ja! Sredio sam kompletnu novu opremu a nemogu na vodu , zato gospodin Darko i provocira!!  :pottytrain1: :stripii:

Darko

rekli su da vreće ostaju na spustu bar još dva tjedna , očekuju neki veći val za 10-ak dana pa ih nediraju za svaki slučaj  :hi:

mlb

nemam komentara osim ovoga  :pottytrain2:  :pottytrain1: :bootyshake:

maverick

Citat: Darko  u Rujan 25, 2014, 21:40:42
rekli su da vreće ostaju na spustu bar još dva tjedna , očekuju neki veći val za 10-ak dana pa ih nediraju za svaki slučaj  :hi:

Lažeš kao pas  :toothy12:

Darko

mlb

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TonyC

Grof

Je bote ćim nešto isplaniram dva dana ranije odmah me to planiranje lupi po glavi, izgleda da ništa od mog pecanja u subote. Je bo ja sam sebe i svoje planiranje  :angry5: :angry5: :angry5: :angry5:
Tu je brate odmah iza panja