Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ma jok od toga sam i bolestan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

maverick

Od jegermaistera  :stripii: a jeger obozavam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A rekao sam ti da ne piješ  :uf: odoh zatvoriti radnju a donjeću ti limuna  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

vatrogasac

Kazes, Fala ne potrebujem   : -p

maverick

Kakvim se poslom bavi od njega doista ne želim ništa  :stripii: Mister Topalović

Stepa

Što reče Miki ostao sam nedorečen na zadnjem pecanju tako da sutra zorom ranom idemo u obračun.sa zubati momci.
Očekujem neke nove pilote bolida sa rakijom i kavom,od ovih garavih pića samo me glava boli :rofl2: :flasica: :stripii:
:walrus: :walrus: :walrus: :fishing: čekam te :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

Citat: maverick  u Listopad 23, 2014, 13:39:49
Kakvim se poslom bavi od njega doista ne želim ništa  :stripii: Mister Topalović
:sha: :no: :pirate: :oussama-bin-laden: :pije:

Stepa

:red_indian: ništa se ne sekiraj tvoje je samo da umres ostalo je susjedova briga :pirate: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

DIDAPATAK

..ma ja bih pripremio  :red_indian: za pecanje..
        ...al čekam Kuglinu ponudu  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

TopMix

Stepo, nek ti bude bistro na pecanju. Javi kako je bilo... I ja se od sutra popodne vracam na "lice mesta", ostajem vikend, a ako sve bude kako treba, postoji mogucnost da produzim cak do sledeceg cetvrtka. Za neka mesta idu udice 570H, struna 20lb, jaci stap ... na mojim terenima, prethodnih godina u ovo vreme znalo je da me iznanadi brkato stvorenje na finski smudjevski pribor.

maverick

A sad zna...mene neki dan na muvanje dodje debela budala...s kojom nisam imao srece  :veryangry:

Kugla

Citat: DIDAPATAK  u Listopad 23, 2014, 16:07:09

..ma ja bih pripremio  :red_indian: za pecanje..
        ...al čekam Kuglinu ponudu  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:
Heheh Dida otpalo takmičenje, ja ne mogu zbog posla, a kum još šepa od ozljede koljena, tako ćemo ako sve bude ok samo na kavicu