Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

to je to , nije pokazao zube.
tvoju ajkulu niko ne dira a ni od ostalih  :icon_thumright: :whip2: :whip2:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

u ovom selu nema sredine ili das po picki pa se boje ili te samelju!!!! :stripii:

maverick

:stripii: Ni Ivo Andrić to ne bi bolje sročio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

aaa cudnog li sela i ljudi :stripii: :stripii: pravi Balkan :rofl2:

Kugla

Ništa ja ne mrdam odande, ako su pametni neće dirati ništa

raso

Kugla, imam ja sve što ti treba, napraviti ćemo cesiju, samo treba naći trećeg :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Šta god hoćeš od pribora za čuvanje mjesta se ima :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Oš jasenovo veslo, goveđu žilu, kabel za visoki napon, bezbol palicu, bokser, čakiju :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
još ti nahuškam  :character0032:  Didu  :flasica: :flasica: :flasica: :flasica:
Napijem ga sa kajsijom i onda je  :pirate: :pirate: :pirate: :violent1: :violent1:

Kugla

Ma Rašo ne treba, kažem ako su i malo pametni zaobilaziti će i kučicu i mene u velikom luku  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

ode sutra oko 8 na vodu ,
nabavit usput kojeg kedera i na nagovor  :red_indian: idem probat muvat mrtvog konja  :BangHead:  :107780973RsTOz7wUdeadhorse:

na vodi nema zive duse, svi pametni ljudi sjede po kafanama  :hi: al zato cu ja biti kreten koji ce  :fishing:

najvjerojatnije ce biti standardni varalicarski dan kod mene  :blind: :blind: :blind:

a ljepi su dani , mozda budem   :walrus: pa se mal i okupam da zatvorim sezonu 2014.
Audentes fortuna iuvat

baka

Ne moraš ni kavu nositi, samo zagrabiš Drave, ugriješ i eto ti kave. Baš je lijepa takva boja vode, Šajzika nalupat ćeš ribe samo tako.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

:rofl2: :crutch:
bar cu imat dobar izgovor  :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

silure

Sutra cu obici malo pozicije na dunavu cisto reda radi....danas obilazio groblja samo...cak mi se cinilo da je i jedan clan bio u dardi danas sa mazdom  :icon_salut:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..znaš kako se kaže..s...m ti se u torbu  :stripii: :stripii: :stripii:..ako ništa i ne uloviš sjeti se da sam ja na vezanoj štednji  :uf::..i to do naveče  :BangHead:

Denis.M

Štapovi u autu, poslije posla odoh na par sati opuštanja. Majka Sava i  :fishing:  .
Nisam bio na ribičiji ravno mjesec dana.