Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

ljuska, ossa i 8 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jeli se javio ...lovi li sto ili misli da ste sve pohvatali  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ostavili smo mu samo one tri u kilo da se sa njima zabavlja :pottytrain2: :rofl2: sad će podnijeti izvještaj koliko je fatljika kresnio i da li je uopće uspio razbiti maler :stripii: :pije: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

Citat: Stepa  u Studeni 10, 2014, 19:58:21
Ostavili smo mu samo one tri u kilo da se sa njima zabavlja :pottytrain2: :rofl2: sad će podnijeti izvještaj koliko je fatljika kresnio i da li je uopće uspio razbiti maler :stripii: :pije: :pirate:

koliko ste mu "ostavili"  :violent1:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

Nakon naših 46 trkača ulovljenih ostavili smo možda 4 koje smo vratili :bootyshake:

rj

iz tvojih usta u Božje uši  :thefinger:

Stepa

rj

još se sjećam tvoje priće o ratu i djeci  :boxing:

Alija

....nebi da se mješam,ali koliko je Boško Buha bombi bacio na švabe ....razmislio bi još jednom o djeci kao kategoriji nemoćnih  :stripii:

ps

....ne bi da se mješam, ali Boško Buha je jedan i bio je napredniji od svoje generacije  :rofl2:   (ups, tema je idem na pecanje)

Alija

...idem na pecanje kao boško buha ,bacim bombu ....pa šta upecam,bolje nego struja  :stripii:

Darkestrah

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Stepa

Evo jedna borbena u 05.00 nije u vrijeme Boška al tu je :clap2: :clap2: :stripii:

Ustaj sine majka zove :pije: :pije: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :crutch: :smjeh: :stripii: :stripii:

View My Video

munich

zimeru kakve to cudne napitke pijete oces da odete u rikverc
Pravilo je da nema pravila

Kugla

Danas prekontrolirati stanje čamca pa odbacati onako iz želje malo tek toliko da se kaže da sam na pecanju, a i kum se ponovio sa štapom samo šuti  :ok:

mlb