Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

KvacakZu

mene zadužili ujutro da nosim burek :jede:

mossi

šajzika

to oni tebe pokusavaju eliminirati iz utrke jer si ih zadnji puta pokido  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

KvacakZu

stepa tražio sa mesom,ali nemože njemu sa sirom a bojanu sa mesom,majstor je ipak majstor  :uf:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

raso

:walrus: jedan, pa kako ti ne znaš da je njihov kraj poznat po kobrama u novčaniku :stripii: :stripii: :stripii:

munich

nikakav problem otet ce njima kvaki novcanike,znam jer je to meni napravio
Pravilo je da nema pravila

Stepa

Br1 :character0032: održao obećanje donio dva bureka sa mesom  :clap2: :clap2: za dva majstora :stripii: :stripii: ovaj put nismo imali sitnih za burek :no: :no: :jede:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ali se kasnije požalio da si mu dirao meredov i da je svojom vagom vagao tvoju ribu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

najveća tuga (svojim meredovom vadit tuđu ribu) a točka na i je vaga  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Ima ovde lepog bureka kod mene, kad budete teli da vodite na smudja donosim tepsiju. :D
Stepa jel jos mirisu ruke na smudjinu?
Naidju krize, drukcije grize...

Slaven

Citat: Stepa  u Studeni 09, 2014, 16:36:44
Br1 :character0032: održao obećanje donio dva bureka sa mesom  :clap2: :clap2: za dva majstora :stripii: :stripii: ovaj put nismo imali sitnih za burek :no: :no: :jede:

:rofl2:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Citat: rj  u Studeni 09, 2014, 18:44:29
najveća tuga (svojim meredovom vadit tuđu ribu) a točka na i je vaga  :rofl2:

Čim se odmaknio od njih oprao meredov domestosom... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Neće matora drtina da ide na vodu kad mi idemo,vraća se kući sad će biti :pottytrain2: :bootyshake: :violent1: :smjeh: :crutch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu