Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

U nedjelju sam od jutra na vodi...to znaci oko 10 h  :stripii: mislim da ide i Ćavo..budemo i Buhina nagovorili...pa Juroša...biće nas...s tobom dvojica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

To si u pravu, buhin ćavo i ja.
Dva covjeka
Audentes fortuna iuvat

Darko

bićeš sam , ja neidem  :stripii: , navuko sam neku balavicu pa nisam ni za .urac , nit me .ebat nit kuć vodit , tako da pauziram dok se nerješim balavice  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Uf
Cavo i ja . Bit ce problema
Audentes fortuna iuvat

mlb

šajzika

Ode ja onda  i sutra ujutro. !! A s cavom se dogovorim
Jutro na vodi je moja realnost. Erie glave ga bolji uspjeh
Nemojte se cudit ako u moja zadnja kupovina bude dalekozor :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Darko

posudi od Ćave , ima on i kompas  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

S dalekozorom je počela vecina ozbiljnih pecaroša... :stripii: a ovi drugi su na Dunav krenuli s kompasom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ja sam ujutro u 07:00 na Dunavu pa nek ide život  :pije: :pije: :pije: :pije:
Tu je brate odmah iza panja

maverick

:pije: Jeli ides s veza ili iz Ajmaša

šajzika

E bas mi krivo sto popodne imam obveze. Nadam se iduci vikend da sam slobodan pa istrcimo zajedno na donau :hi:
Audentes fortuna iuvat

Grof

Bratić mi se velikodušno ponudi da uzmem njegov čamac tako da krećem sa Ušća, hočeš sa mnom u čamac ima mjesta  :pije: :pije: ?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Grof

oko 3-4 popodne, ponuda je bila i za tebe i za poglavicu pa vi vidite kojem se ide

šajzika

JA mogu do 13h max pa onda bolje da poglavica ili neko drugi ako imas aktere :stripii:
Audentes fortuna iuvat