Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Mi ćemo danas da krenemo, a da li ćemo da stignemo ..  :sha: :stripii:

I koga ćemo da stignemo ..  :stripii:

dravski pecaros

ja ado sve bude uredu u subotu navece idem sve smuđeve pohvatati sa jednim prijateljem u poglavicin šor  :rofl2:

Kugla

Jao jel to ti i Šajzika krećete u akciju  :hello2:

dravski pecaros

za sada su ove informacije dosta..bice tu svega  :hi:

maverick

Zato ja odlazim odavde jer ce biti guzva  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma kakva gužva, ogromna je Drava!

baka

Sutra kidam na Dunav na dva dana. Najvažnije, idem isprobati nove ljestve za čamac, bit će kupanja.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Hoces mi dati jedan krug s ljestvama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Pitaju ovi lokalni pecarosi jeli ide susjed Kugla i danas na pecanje... :stripii: njih je stid da pitaju...pa kazu ako ide susjed oni nece da se ne sramote kao jucer  :stripii:  :stripii:

Kugla

Naravno da ide, jer sutra i prekosutra ne mogu, ali bojim se da će mi mjesto biti okupirano

šajzika

nek te komšija prebaci na drugu izglednu lokaciju pa te poslje vrati  :hi:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

maverick

Ma jok, na tom mjestu pecamo ja i ti...sramota je da sad netko od čamđžija stane gdje je tebi dostupno...mada oni ni nece ici ako ti ides  :stripii:

Kugla

Pa susjed nije valjda da se boje rezultata  :stripii:

maverick