Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

No krasno, sad si napecao šarana sad ideš  :flasica: :pije: :pije:  :uf:

šajzika

ode sutra ujutro malo varalice okupat  :stripii: :stripii:
bio bi red i ufatit nekog bajina  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Idem i ja ujutro da im hebem kevu... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

nekak imam osjecaj da ces ti nest drugo pecat a ne bajkosa kao ja  :crutch: :crutch: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Stepa

Ostisli juce prespavat u Dalj poslije vina i rakije spavali do 10.30 i to je bilo pecanje :oussama-bin-laden: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Stepa

Ne,spavali u satorima jos u selu bila neka tarapana  :uf: :jede: :pije:

ps

Tarapana - godišnjica otvaranja "Starog Mlina"

maverick

Eno cijela administracija na vodi, idem ih obići i vidjeti da li poštuju kvote za ulov ribe...bojim se da nece moci izglisirati kad krenu kuci  :stripii:

Stepa

jel ide uopće tko na pecanjeeeeeeeeeeeeeee :sha: :sha: :sha: :sha: vidim samo se tipka :uf: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
osim onog papka iz orahovice u goste ide a nezovedeeeeeeeeeee :violent1: :violent1: :violent1: :tongue3: :thefinger:

Slaven

a kud da te zovem, da gledaš kako se krasni šarani vade i puštaju nazad :uf: ni ljubana nisam htio vodit iz sličnih razloga, bilo bi problema :pirate: a ja pecam sa ribočuvarima i glumim finoču, jedva sam izdržo :stripii:

Stepa

štaaaaaaaaaaaaaaaa ni jedan  :uf: staru majku nije dozivo u pomoć  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
nedovljno ste bili načitani :violent1: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

ma nemoš ništa tamo, a ni netreba, to je voda za takav vid ribolova, kad bi se malo popustilo za par mjeseci tamo nebi ni ljuske bilo, jezero je prekrasno i tako treba ostat :ok:

ps. a nas što dalje od tamo to bolje :stripii: