Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

Mljeveni, No i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Šajzika skuhat ćeš se,vani je još pakao. U prvi sumrak malo bacanja mušice a onda blinkanje dok se pivo ne popije. :flasica:

šajzika

Ma ok je . Al od akcije nema nista. Bjela udara na hranilicu i to je to. Komarci su opet aktivni
Audentes fortuna iuvat

Debeli šef

cijeli dan ganjao šarana. mozak mi prokuhao na ovom suncu. jednom mi sastavio do vode, normalno ni osjetio ga nisam.
pred mrak stanem malo kandžijati smukija, reda radi.
i ispeglam jednog.  :icon_biggrin:
eno ga na topicu bio sam na pecanju, da ga ne prostituiram svuda.

pajdo77

danas sam otišao kupiti par durbahera pa navečer malo pred kuću ako vrijeme dozvoli probati upecati somče a u keder kanti imam par bodorki za drugi štap. Možda se sad malo riba aktivnije počne hraniti zbog promjene vremena. Kupio i sil te ga namotao na blinker-štap. Neće Pajdo više u ponoć odpetljavati strune,kupovo sam one za 50 i one za 150 kuna i isti vrag. Gledao i rolna ravnomjerno namotava. Sad nek se petlja u kanti,meni više na rolnu neće. :takoje:

umpahpah

nije do strune 100 % mjenjaj mašinicu!!!

mata postar

maverick

Nemojte mi pajdu u trosak bacati  :pirate:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Sta je to za njega,isplati on Slamericu u jednom pecanju! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Bit će montirane obične motalice od žice kao nekada samo šta ću onda naći kao razlog da mi ne valja te zbog toga nisam pecao kako treba.

dravski pecaros

ako bude sve uredu sutra  sa ženom ode na cjeli dan do dunav nizvodno od aljmaša ... :thumbsup:

Kugla

Dravski uživaj i za nas koji ne možemo  :ok:

pajdo77

Idem hvatat somove,dosta sam krečio.

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Vrijeme je da se krene,subotom počnu pecat u ovo doba

umpahpah

izgleda da je bilo ludo čim nema pajde sa izvještajem!?!  :icon_scratch: