Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Kugla

Pajdo ajde pucaj sa izvještajem  :hello2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Idem si kupit 20l corbe sad kad je ovako jeftino. Pa da se ima kad krenem :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Imaš taman do mene i natrag :stripii: :rofl2:

šajzika

A jok. Sa 20 litara imam jakoooo puno. Do usca ako se pustim i nazad potrosim oko 7l znaci tri puta.
Ali sad kad budem isao,  idem sa sonarom ovaj svoj kraj dobro procesljat pa ih naci negdje kako leze .
Lopovi su to pajdo a televizor je super stvar za pronaci ih
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jel možeš proći već kada se jednom budeš našao tu kod mene sa tim sonarom od kožare pa nizvodno do flotile (baranjska strana) pa mi reći samo konfiguraciju dna i dubinu. Znam da je dubina junačka ali me zanima na kojim djelovima je kamen a gdje zemlja mada po olovu znam da tu ima svega. Nitko od nas domaćih (dvojice) što tu pecamo nema sonar a ovako bi bacajući na točno određena mjesta mogao pecati određenu vrstu ribe(kamen-smuđ,zemlja-šaran) na obali dabrove i slično. :hi:

maverick

Izaberi jedan vikend i docu se provozati do tebe da pregledas sta te zanima  :bye:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ok,tamo kada počne jesenski lov smuđa :hi:

pajdo77

Mislim da ću se popodne sjurit jedno deset metara na vodu od mog veza pa na sastav između kamenja i rine ponudit prakslu ko dlan pa da vidimo tko je šef sale. U međuvremenu moram vidit kako se te slike soma kojeg ću upecat prebacuju u galeriju,neznam ni jel mi mobitel ima dobru rezoluciju da slike ne ispadnu mutne. Ma sto briga,možda je bolje da ništa ni ne upecam :rofl2:

šajzika

Ode jsutra  prvo do zabice na autopiju pa onda probat ufatit onog velikog koji mi je pobjegao jucer.
Dao mi je maverick dobru ideju kak da ga zeznem :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja sam kupio sir i salame,navečer malo potražiti glista pa sutra odoh malo pred kuću probati na mrenu. Trebala bi ona pecati i sada a ne samo kada krene kampanja.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Možda dovoze repu ali ja ne osjetim onaj miris kada počne prerada same repe,osjeti se miris po cjelom donjem gradu,tada je na starom donjogradskom šajzu otvorenje sezone,to ti je tamo gdje si se negdje prije upetljao sa elisom pri povratku sa Dunava ako se dobro sjećam. Da je samo mrmaka i onda si tu glavni baja u selu.

maverick

Kiša je stala....gas na vodu  :flasica: