Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Njima dvojici jos fali dus i eto ti Pakleno Pecanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Al stavrno kakava ekipa  :uf: Saven,Dus,Stepa  :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Tko preživi naše pecanje PLAKAT će  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :stripii: :stripii:
Kad budem išao sa Slavenom na pecanje  :hello2: neću nosit ni jedan štap  :nono: samo ću slušat njegove kombinacije  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pajdo77

Danas na bentu prijatelj priča da u prokopu uredno udara jez a ima i smuđa na varalice(ne znam koje),pješaci mogu komotno preći preko kamena na početku prokopa a čamcima možeš stati gdje hoćeš,najbolje malo nizvodnije(oko kućice) da se ima svoj mir jer ih na špicu sa obale bude ko na takmičenju.Eto za nekoga tko ne zna gdje bi na vodu. :hi:

dravski pecaros

di je taj prokop..kak doć iz osijeka tamo

miha

Citat: pajdo77  u Listopad 09, 2015, 10:58:48
Danas na bentu prijatelj priča da u prokopu uredno udara jez a ima i smuđa na varalice(ne znam koje),pješaci mogu komotno preći preko kamena na početku prokopa a čamcima možeš stati gdje hoćeš,najbolje malo nizvodnije(oko kućice) da se ima svoj mir jer ih na špicu sa obale bude ko na takmičenju.Eto za nekoga tko ne zna gdje bi na vodu. :hi:
pređi sada jel za koji dan nečeš ništa vidjeti ...

pajdo77

Dravski,na zelenom polju ako dolaziš iz smjera grada skreneš prema mljekari ili bivšem Analitu(znači lijevo) ako dolaziš Gubčevom i peglaš skroz prema dravi,dolje ima Boras neku betonaru ili ju je nekada imao,uglavnom još je tamo. Prije nego uletiš u Dravu skreneš prema ušću,Nemetinu(ima put poljski relativno dobar) i njime peglaš do tog kamena kojim pređeš na prokop. Normalno taj prijelaz ideš pješke,ima i nekakva druga solucija da se autom ide do Nemetinskog azila pa onda prema Dravi ali ja od tamo nisam nikada išao pa ne znam objasniti. Nabacali su kamen na već postojeći tj.povisili su ga da drava ne preljeva toliko u nemetinsku luku i ne nanosi pjesak pri većem porastu tako da će se pješke moći prelaziti i kada drava bude viša. Zaboravio sam napisati da je prijatelju sa  kojim sam pričao neka ribica odnijela štap u vodu. Znači ribe ima pa tko ima volju i želju neka krene. :hi:

mossi

Idem jutros na pecanje, prvo zvoni telefon stara poznanica i prijatelj sa faxa, odmah sam imao loš predosećaj: Saša, umrla Ruža (majka njena).
Sahrana danas u 16h. Skratim izlazak na vodu isplaniram sve da se vratim do 14h. treba da odnesem 2 akumulatora. Jedan za pumpu za vodu,
drugi mali portabl za sonar. (crkao punjač za solar, ali to je druga priča). Natovaren tako .. 20km vožnje.. 300m teglenja do čamca i dodjem na 10m,
skinem kapu raspizdim je o mol i počnem da psujem da su me čulu svi na 500m. Zaboravio ključeve od čamca!  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :pirate:

I tako da idem sutra na pecanje! Ključeve od čamca sam spojio sa ključevima od kola.  :ok: :clap2:

dravski pecaros

ja sutra svakako naveće na vodi pošto bojkotiram repku...  :hi:

pajdo77

Gledam jutros vodostaj,Drava raste. Ako ne bude nestašluka sa vremenom moglo bi se ubit popodne 2-3 sata gledajući kako voda teče kraj mene ali prvo treba naći dva kedera da imam za dva dana pecanja.

maverick

Odoh malo na vodu...nemoj da se nekom bas sad nesto pokvari... :stripii: cekajte do sutra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ajd do mene ...pa cemo zajedno

bb

šajzika

Necu da se ti i umpahpah posvadjate :stripii:
Ode na 8mi na limane
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Danas sam bio prisutan situaciji di poglavica tjera nekog lika sa terena morao sam to i snimiti,prilog slijedi!!! Valjda se nepoželjni u Bosni tako tjeraju sa posjeda  :stripii: