Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

sami smo si krivi što se to radi i što smo eto ostali i bez kontrole ribolova na Dravi i Dunavu nizvodno !!!!!  :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r:

kobac

A jbg. tu se vraćamo na priču o poštenju, pravičnosti, poštivanju barem nekih normi, ali samo na priči.
Ovima sa ušća najviše paše da se ukine zabrana , ostalo im je manje bitno...
To što nema kontrole im je bitno jer nitko ne vija strujarose, al im paše jer se ni njih ne kontrolira,
Čast iznimkama...ali tih je malo..

No

:hello2: idem se družit s rijekom savom do petka i to me neizmjerno raduje.potpuna divljina, čamac ,voda.... oo ooo  oooo oooooooovisnost   :icon_salut:

kuka

Bistro. Pripazi, jako je velik vodostaj
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

pajdo77

Ajmo malo sjesti na vodu do osmice. Lijep je dan,vremena ne nedostaje,kedera na Dravi nema a kod mene u keder-kanti njih pet-šest. Ima da smuđovi polude ako ih uoče a i ova moja ljubi sliku sa ribama na pecaroškom kalendaru,mora da joj je dopizdila pašteta :stripii:.

mlb

Nedjelja kažu ljepo vrijeme stoga vidimo se na vodi !!  :hello2:

Grof

Danas kupio dozvolu, sutra via Dunav.
Tu je brate odmah iza panja

šajzika

Svaka cast momci.
Cekam vas u temi bio sam na pecanju i galeriji ulova
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

mlb

Gorivo i rakija natankani , komore popunjene krećemo ranom zorom , samo da nas ne prebije vjetar jako!  :hello2:

maverick

Na koju stranu...posto imas i goriva i rakije...sigurno ces biti dobro drustvo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Vjetar ubijao danas na Dunavu, deverike i babuške na crviće udarale na mahove :-D

Debeli šef

ja sam samo jednu deveriku dobio.  :stripii:

umpahpah

Kad nećeš da slušaš koje boje crviće da staviš!! ;-)

pajdo77

Tko je god bio na vodi danas po ovom vjetru ja mu kapu skidam :hi:. Baš je na momente pirilo a kako je bilo dole mogu si misliti.