Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

bio danas... par čvoka ...par iskačivanja jedan 3kg zaglavio ... :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hello2:  idem na savu. bit će to napad  :takoje: a trajat će do petka. 
(za kalupe se dogovorimo kad se vratim)

pajdo77

Idem tu na ova dva kvadrata kamena kod Flotile stati i kanđijat jedno sat vremena,rastura me pupa a u ovoj *ebenoj kući nikad rakije nema za ovakve hitne intervencije. Ali zato soka kojekakvih fela *ebo je sok,nervozan sam ko ćuko a vratit ću se još gori jer mi već treći mjesec  u kojem je bilo bar 70 izlazaka ništa pošteno nije došlo,neki bi već položili pecaljke al ja jok,što me ne ubije to me ojača,jednog dana kad ga upecam ima da se slikam sa njim u labrtama i plješćem ko foka u zoološkom,odo ja sad,tu pišem a on me čeka :bootyshake:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Šokre

Pajdo je u užem krugu za malera godine, al još ima puno do finala vremena.
Kolega imaš moju potporu, uz tebe sam, samo navali kao smrt na baku i mora te neka ajkula opaliti.
Da idem za grad, doneo bi ti pljosku, za brže sagorjevanje droba

pajdo77

Kao da je neko teško vrijeme,sparina,tlak. Danas popodne na vodu jer su smuđovi sigurno na površini i fataju zraka :ok:

šajzika

Evo pajdo , posto ti niko nece odati tajnu a vjerujem da ovu stranicu foruma  nisi gledao  :icon_thumright: :icon_thumright:
samo se azurira sto se tice vodostaja i vremena za najbolje pecanje  :icon_thumright:
http://pecaros-os.com/index.php?topic=2892.0
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

pajdo77

Svi su stisli sa informacijama ko mlada noge,vama dvojici kapa do patosa :hi: a ostalima koji imaju informacije a ne dijele želim svu sreću u ribolovu i neka u njemu imaju uspjeha kao i ja. Taman sam se spremio da krenem tu pred kuću zabaciti kad evo vaših informacija,išao bi ja svejedno jer je ljepša polovica od danas na godišnjem i već nešto kvoca ujutro a nisam ni oči otvorio kako treba,ako netko sa foruma treba neku fizičku pomoć poput mješanja maltera,kopanja bašte neka slobodno javi,idem besplatno samo da nisam kod kuće. Šajzikinu stranicu mi otvorilo a od Umpahpaha kaže"stranica nije dostupna" a kliknio sam tamo na tu crtu. Nacrtano pet zvjezdica na onom portalu što se tiče uvjeta za pecanje pa ako mi ko i obično ne zapeca Šajzi čut ćeš svoje :stripii:. Evo da i ja podjelim jednu informaciju:popodne će kod nas piriti umjeren sjeverozapadnjak pa ponesite kape bez obzira na temperaturu. Sad idem do ručka jer kažu da će pecati a izvješće šaljem "emajlom" kad se vratim. Pozdrav svima kolko god vas ima. Odo ja :baba:

Kugla

Zrine odlična je ali nekad radi nekad ne, ne znam što je

umpahpah

meni i sada radi!!! i nikad nije da nije radila!!!

pajdo77

ja sutra idem prvo pronaći kojeg kedera a onda ću najvjerovatnije na otoku kod željezničkog tražiti svoju šansu,jedino što je sad tamo jako plitko pa ne znam hoće li smuđ doći za kederima,nema dubine vesla. Kako bilo da bilo danas nisam popodne išao pa mi neki vrag fali a još valjda koji dan i napokon će mi napraviti bent tako da se ne kotrljam do čamca,dole još i ide nekako al uzbrdo je muka. :crutch: