Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ajde Jokeru pokaži tim ribicama tko je šef sale :baba:

dravski pecaros

ako sve bude ok idem sa kolegom u subotu na vemeljski dunavac..nisam nikada tamo bio  :hi:

rale2505

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 21, 2015, 19:50:07
ako sve bude ok idem sa kolegom u subotu na vemeljski dunavac..nisam nikada tamo bio  :hi:
Ako ideš u Tikveš bolje nemoj, ja bio jučer peca samo babuška i di koji šaranac od 30deka. Štuku sam vidio samo jednog dečka da je uhvatio (manja od kg) a imao sam pogled na 10 mjesta i nitko ništa pametno nije uhvatio.

nekinho

Nema smisla ici na Vemelj, vodostaj je prenizak, voda iz Dunava ne ulazi već mjesecima, a ribe nema ni u tragovima, osim babuski... Osobno u zadnjih godinu dana tamo uhvatio samo dvije stuke (cca. 2,5kg) iz bar 30 odlazaka... a nekad je tamo bio eldorado riblji... bajkoša, šarana, štuka, somova....sad kad dobiješ babušku od oko 300gr kao da si dobio na lotu...

dravski pecaros

Citat: rale2505  u Prosinac 21, 2015, 20:59:06
Citat: dravski pecaros  u Prosinac 21, 2015, 19:50:07
Ako ideš u Tikveš bolje nemoj, ja bio jučer peca samo babuška i di koji šaranac od 30deka. Štuku sam vidio samo jednog dečka da je uhvatio (manja od kg) a imao sam pogled na 10 mjesta i nitko ništa pametno nije uhvatio.
ak i idemo mi idemo odmoriti....

nekinho

Za odmor svakako...za tražit ribu ove cijele godine nikako... dođe mi žao dati 60kn za dnevno uživanje u prirodi kad nema nikakvih dešavanja na vodi... malo veći bunar, bar što se mene i moje ekipe tiče, a stalni smo i redovni gosti tamo...

pajdo77

Dravski trebalo bi te vrijeme poslužiti ako ovi opet ne lažu,navodno bi trebalo biti sunca. Što se ribe tiče ako je tamo ima Dravski će ju naći. Za nevjerne pogledati ulove šarana i još koječega. :hi:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

ako me grba popusti možda se sutra sjurim na vodu,gdje bi smuđ sada mogao biti,na pijesku i plićem jer razmišljam toplo vrijeme pa kederi u toplije na plićaku ili negdje u dubini među kamenjem.  :sha:. Svaki savjet je dobro došao,imam i živih šnajdera pa reko po danu malo i muvati a navečer tvister.

ljuska

odem probat spustit čamac u savu u ranu zoru :violent1:

Debeli šef

idem na pecanje kad ono magla.  :blind:
e nećem više da idem po magli.  :bye:

šajzika

Stvarno je zlo i netreba se zezat. Posebno po mraku i magli.
Strasni uvjeti.
Riba nije vrjedna riskiranja zivota :hi:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

.. lošem qurcu i dlaka smeta..
..eto ...meni neka smeta već dva mjeseca  :stripii: :stripii: :stripii:
..ma pamet u glavu..pecanje je gušt a ne ruski rulet..
.. :baba:

maverick

Mi smo se danas vozali kao da nije magla....fino je bilo samo u dva trenutka. Kad sam se odvezivao s flosa i kad sam u povratku privezivao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

dobro pa ste ga i našli,ja ne bi našao ni onaj dok u brodogradilištu :stripii: