Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Citat: rj  u Prosinac 13, 2015, 20:07:14
što stepa kmeči? tunjo mu kriv

Kako necu kmecat zazelio mi SRETNO di ces veci maler pozeljeti nekom tko ide na vodu  :violent1:
Morao sa rakijom razbijat maler isplatilo se :toothy12:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: Bole123  u Prosinac 14, 2015, 16:37:27
Pa ova baka je muško

Citat: Bole123  u Prosinac 14, 2015, 17:59:25
Zašto tako misliš

Koja si ti panjina!
Definitivno nije za tebe internet. Bolje idi u pušnicu i pregledaj mi kobasice.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Joj , sad gledam dusa i ekipu  pa sam se napalio na pecanje  :rofl2: :rofl2: :rofl2:   u nedjelju je moj dan na Dravi  :ok:   
Idem ga trazit cjeli dan i isprobat novi štap , pa cemo vidjet, hocu li naci raubera gdje leži i kak ce se štapić ponašat  :evil6: :glasses9:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma ja danas odoh pa makar se inje pohvatalo po meni. Za sat-dva neću krepat. Prijatelj kaže ni peca ovih dana al ja sam na to naviko i baš me briga. Malo keder,malo gumice pa neću moći reći da bar nisam probo. Samo da ne bude magle,onda ga *ebi.

DIDAPATAK

..Pajdo..evo ideje za...
         ..mjesto..
            ..opremu..
              ..prvu asistenticu..

..pa samo uživaš  :thumbsup:
.. :baba:

pajdo77

Dida vidi ti nju..ima deblju strunu na štapu nego među guzovima :stripii:,a vidi sise jedna gleda na istok a druga na zapad..za gliste kopat mila majka. Mora da pozna našeg Šajziku,vidi zime a ona u badiću,garant su susjedi.

YUGO BOSS

maverick

Pa nije bog...covjek realan...dida mu pustio film s 49-godišnjakinjom....pa to je oldtajmer....a ne kokica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

ta izgleda ko da ima 49 godina ..ali radnog staža :stripii:. Ružan sam ko pseto al na ovu ja ni bicikli ne bi naslonio

DIDAPATAK

.. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: ..
..pa ima još skoro sve zube..
..i..niko nije komentirao mjesto i opremu  :rofl2:
.. :baba:

ps

Citat: pajdo77  u Prosinac 17, 2015, 14:25:02
ta izgleda ko da ima 49 godina ..ali radnog staža :stripii:. Ružan sam ko pseto al na ovu ja ni bicikli ne bi naslonio
A jesi ti neki finac :stripii:žena izgleda super za te godine, da ti dođe u tom kupaćem, ti bi je sigurno bacio iz čamca :rofl2: :rofl2:....da se ne osramotiš :rofl2:

Stepa

Molim sutra i preksutra bez cajky na Dunavu,alkohol  :thefinger: :violent1: mir i tisinu  :stripii: :glasses9:o
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Još pet dana šljaka i onda idem na dvomjesečno pecanje....ljubomoran na ove likove poput stepe  :stripii:

joker

dezurstvo proslo danas navece ako bog da idemo na dravu napokon  :hello2:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata