Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Greys i ekipa sretno i uživajte!  :icon_thumright:

Kugla

Izač večeras na vodu ili ne  :icon_scratch:

kawasaki

Brzi od Bolena.

Kugla

Ako ne zaspim možda izađem!

Kugla

Još da je pogoditi poziciju di će smuki večerati?

domba

ja idem sutra ujutro i navečer da iskoristim praznik  :headbang:

Greys

mlb

Hvala ekipa , mislit ćemo na vas ako nas krene riba!!  :thumbsup:

Kugla

Bas je vruće, al idem malo mlatiti štapom pa ako mi dosadi ja ču se okupati  :icon_thumright:

zvona

bome ću i ja oko 20h na kanal.. našo sam bucove..sve mrcine tuku na glavinjaru 20gr sve na dnu nema ni jednog gore na površini a dubini oko 10m.. čudno mi  :icon_scratch:

silure

zvona

odmah tu je šljunkara i par velikih brodova dolazi na istovar šljunka i pjeska nakon iskopa..kanal je dubok oko 4.5m dok je tu oko 10m..i svi su na tom prijelazu..i to komadi veliki..dobivam ih na 40-ak metara od mene pa mi teška kontra..dosta mi se otkači,,ali ni jednog ispod 2kg nisam uhvatio  :icon_thumright: ali ima boraca jačih  :icon_biggrin:

maverick

Ja i toktiz cemo u petak opet na Dunav da uvatim onog šarana napokon.... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

ja ću sutra predveče na dunav i plan mi je loviti cijelu noć a u  jutro kući

maverick

Nije mi vise zanimljiv ni smudj , ni som...zivcira me taj šaran...sad sam poceo kuhati i kukuruz i hranu...jedva ce shark izglisirati koliko sve nosim  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"