Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

rj

stepa će bit brži ....još jučer čuči spavać na poziciji  :toothy9:...ima da sajlu potopim tamo  :walk:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pa kazem mu ja da idem na pecanje...kaze jbg..kolega je tamo od neki dan i strazari do petka...kad on i slaven dolaze...ok...naci cu neko mjesto gdje nije pritisak....lovi li uopce tko sarana na otvorenom dunavu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 07, 2013, 21:45:02
Pa kazem mu ja da idem na pecanje...kaze jbg..kolega je tamo od neki dan i strazari do petka...kad on i slaven dolaze...ok...naci cu neko mjesto gdje nije pritisak....lovi li uopce tko sarana na otvorenom dunavu
naravno da love ...a sajlu potapam pod obavezno ....+ vreča graha i karabit malo krpe natopljene u naftu ...nema niko kedera da tamo dobije:walk:  :icon_biggrin:

maverick

A aaaa zamisli stepinjo kaze da tamo ne love nista i da se ne isplati ici  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

nahrani dobro ja dolazim u ponedeljak :occasion14:

maverick

Au ....naljuti ce se stepa....ako se mi udruzimo  :toothy12:

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 07, 2013, 21:57:43
Au ....naljuti ce se stepa....ako se mi udruzimo  :toothy12:

ostavi mu taj kamen ....imamo bolju poziciju  :3some:

grga

dali se to stepa utaborio na kamenu na žutoj  zemlji  :icon_scratch:

rj

maverick

pa da pocelo je prosli petak i traje do 10 mjeseca  :toothy12:

rj

nevjerovatno kakva bezidejnost  :icon_scratch:

grga

pa ima još odličnih ljetnih pozicija u tom krugu a jedna je tu odma kraj njega :icon_thumright:

maverick

A na toj se nista ne javlja... :toothy12: strazarili su i tamo par dana

grga

na pogrešnoj distanci su stražarili ,nema samo smuđ mikrolokaciju :toothy10:

Stepa

:thefinger: :thefinger: od sada se zove STEPINJOV kamen :toothy12:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu