Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Jbg malo je pokleko ali ne odustajem ja od njega!!  :icon_biggrin:

maverick

Rekoh ja sjena samo ostala  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hemingway

sa proslog pecanja ... slike katastrofa  :uf:
Saran 2kg

i Zenka od 18,5kg

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

pajdo77

Ajd sad pogledaj mužjaka,fino utegnut a vidi ženku,sva se otromboljila,puna celulita. :rofl2:.Lijepi ulovi,nema šta

šajzika

Jel i to sa utegnutim mužjacima i otromboljenim ženkama na moj račun?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ne,to je općenito odnos muško-ženskog izleda. Mi dečki našpanovani ko klavirske žice,na trbuhu moš kupus ribat od silnih pločica a kraljice(govorim o svojoj) prije braka kad smo negdje u društvu klopali roštilj npr. četvrt šnite kruha i jedno krilce..i još to krilce na dvaput jede jer ne može sirota odjednom,puno je a sad će izgledat ko ona šaranka na slici,veknu kruha popola,unutra lončić svinjske masti i gredicu mladol luka..do doručka,tek tolko da se preživi :stripii:

Harley

Pajdo, a sada jede ko Bruce Lee, sa dve ruke trpa u sebe i nedise po dve minute, a kupatilo izgleda od razno raznih krema kao da sam u DM usao.
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Hemingway

:eek: :stripii: :stripii: :stripii:
ja sam srecan pa mi draga se jos proljepsala ..  :ok:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

DIDAPATAK

..ja sam ( izgleda  :mt1032:) u problemu  :icon_scratch: uopće nisam prosječan  :dontknow:
..ja se blago  :stripii: popunio, posijedio  :uf:..nešto i leđa nesluže  :crutch:..doktori brane  :jede::pije:
..ona..mlada,lijepa,utegnuta,nasmijana..ma šta da kažem..skoro ko Iskra(fali jedno 15kg al ajde )  :ok: :ok: :ok:
.. :baba:

pajdo77

i moja je svaki dan sve ljepša,kad nemam naočale no moja u kupatilu nema kreme,ona ima glet i špahtlu,jedino tako uspjeva popuniti fugne na obraščićima. Samo neka mi netko kaže kakve ove budalaštine imaju sa temom"bio sam na pecanju"..trebala bi se zvati "razlog zbog kojeg idem na pecanje" :stripii:

No

:uf: ako gospođa ovo pročita  :pirate:  :oussama-bin-laden:   :pirate: ostat ćeš ti duuuuže na pecanju i pitanje je kako ćeš se vratit.  :stripii:  :stripii:

nekinho

E lege moje vi sa ribe prešli na ribe...
Samo da ribe ne skontaju o čemu se piše biće vam svima posljednja - da draga!!!   :takoje:

DIDAPATAK

..molim moda da moj zadnji post trajno ukloni sa neta ... :notworthy:
..malo sam se zajebunio  :uf: pa sam opisao ne zvaničnu  :tongue3:  :toothy9: :thumbsup: :thefinger: a kako službena svako malo čita forum  :BangHead: mogao bi  doći do trajnog bana  :character0032:  :crybaby2:
.. :baba:

pajdo77

Moja upravo došla kući,Pajdo se odjavljuje :stripii: