Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Skidao sam opet motor i vozim kod Mavericka
Jaja mi otpala dok sam ga skinio s krme i digo na flos.
Ubio me impeler.
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Nek zajebava na flosu koliko treba samo da ne pocne kad se spustis u rit :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Rap

maverick

Kad smo skinuli impeler falila su tri kraka...dva smo nasli a treci kao u zemlju da je propao  :stripii: pa posto se meni zurilo na dunav....ajd proci ce ...Mada kad god nesto aljkavo napravimo to nije dobro...Pa smo sad imali malu operaciju na motoru i nasli treci dio  :stripii: Šajzika ode probati opet  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bruh sam dobio. Al ajd. Radi
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: šajzika  u Lipanj 05, 2016, 11:19:49
Bio malo do čamca. Nije dugo prošlo i krenula je borba . Moja malenkost vs grdosija od 55kg.
Kad sam ga već prevuko preko krme odjednom se pojavio Darko i pomogao mi da završimo stvar.
Druže Darko hvala :hi:

kakva si ti omladina  :pirate: ja moju yamahu bez problema skidam u tvojim godinama sam ju zubima nosio  :006:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Dobro Manijače gdje si ti nestao neko vrijeme? Baš sam pitao na forumu negdje prije za tebe. Nemoj se umislit,nije tebe nitko baš toliko željan :stripii: nego lane je bio cijeli niz tvojih slika o ulovu soma a sad na Dunavu krenulo a tebe ni od korova nema :sha:. Mislio sam danas popodne malo na mjesto gdje sam svaki dan pa zavitlat jedan na kedera a drugi na repić al se nešto opet muti vani,moglo bi bit isto kao i jučer,prolom oblaka.

šajzika

Citat: rj  u Lipanj 05, 2016, 15:20:54
Citat: šajzika  u Lipanj 05, 2016, 11:19:49
Bio malo do čamca. Nije dugo prošlo i krenula je borba . Moja malenkost vs grdosija od 55kg.
Kad sam ga već prevuko preko krme odjednom se pojavio Darko i pomogao mi da završimo stvar.
Druže Darko hvala :hi:

kakva si ti omladina  :pirate: ja moju yamahu bez problema skidam u tvojim godinama sam ju zubima nosio  :006:
Da i išao si bos u školu na planinu 2.5km po snijegu ubrdo i tamo i nazad :stripii:
Kabast je i nemos ga lijepo uhvatit. A ti gledaj , preko stepenica i namontirat na vodi podici visoko ubost sarafe pa i nije najjednostavnije.
Al ajd picka sam : stripii:
Audentes fortuna iuvat

rj

kakve crne stepenice  :sha: uzbrdo ...kozja staza ...eeeee ta  omladina  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Kume....ubi ih onaj volan...nije ni sajzika sto je nekad bio...od onakvog momka ostala samo sjena  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Pa stepenice do flosa pa po flosu   i onda ulaziš u čamac i na krmu ga montiras :stripii:

Citat: maverick  u Lipanj 05, 2016, 15:36:19
Kume....ubi ih onaj volan...nije ni sajzika sto je nekad bio... onakvog momka ostala samo sjena  :stripii:

Dada . Uljenilo se. Još malo p ću cucnit dok pisam
Audentes fortuna iuvat

maverick

Rj je i sad kao gazela kad nosi motor...yamahu nemas di uhvatiti...honda jos ima rucku od naprijed i kmecis

Debeli šef

evo jedan šogijev danas od 4 kile.  :pirate:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick