Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Jesi li razmišljao o amfibiji? :stripii: Dva u jedan,ne moraš presjedati iz čamca u auto i obratno :rofl2:. Sunce ti namazano,neka si se ti malo opustio :flasica:,treba sa vremena na vrijeme malo otpustit kočnice :icon_thumright:

rj

ovaj slučaj nema kočnice  :no:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

:notworthy: Svaka čast što nisi htio vozit u plinovitom stanju.  :clap2:  :clap2:
Auto nije problem.Pravo pitanje je.  :eek:
Di su cipele?  :stripii:

Kugla

Šajzika po zimi ide u papućama, tako da cipele ovaj puta nije ni imao, jel tako lega  :uf: :ok:
Nek si ti živ i zdrav došao kući  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

fica87

Šajzi do mene si došao na hulovo misleći da je traverza i sam Bog te sačuvao da si došao kući živ i zdrav ostale detalje nećemo javno

šajzika

:stripii:
A ljepo sam rekonda necu egzibicije radit
Al nemos ti s budalom kad se namaze
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: šajzika  u Lipanj 12, 2016, 14:56:31
:stripii:
A ljepo sam rekonda necu egzibicije radit
Al nemos ti s budalom kad se namaze

samo da ti kažem ...piriš i na vodi da se ne iznenadiš ...kazna nešto veča nego u saobračaju

šajzika

Ma znam . budala. Trebo sam iz birtije taxi i kuci. A ne ovako. Usro si jedan u mjesec dana sto sam mogao ici i mogo napravit zesca sranja. Idiot
Audentes fortuna iuvat

jura

Bivsi kolega iz administracije me ostavio na sted Drave po najvecem pljusku napominjem ono bivsi  :red-card:

rj

šta je ...plivao stobom pa zdimio na obalu da ne pokisne  :stripii:

maverick

Ma nije mogao doxekati cug pa sad kmeci dok ja lovim :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bio od šest do osam tek toliko da izađem iz kuće. Kišne gliste čačka bjela ili peš a kedera neće ni živog ni na repić tj.meso. Možda pridveče ili po noći sa nekim voblerima ili glavinjarama probati naći soma,ovako ukopan na jednom mjestu nema šanse,ko će ga nagovorit da dođe baš tu gdje ja pecam.

No

Dida;
" ..i tata bi sine.."..završen citat  :clap2: :icon_thumright:
..sušio jesam  :ok:..a valjalo bi i upecat kojeg  :uf: :stripii:
.. :baba:

Dida da ne kvarim temu extrasense nano.
Imam običaj reć ja kad nešto kažem to il bude il ne bude.
Međutim poslije ovog pecanja moram reć kad nešto kažem to bude i ne bude.
Evo ovako imao sam tri šarana,onako zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nisam izvadio ni jednog jer sam mulac imao špagu na roli kao osnovu i mislio sam da imam dovoljno iskustva i da mogu rolom dovoljno manevrirat kako bi lovio.
Malo morgen

Ooooodmah sam se sjetio ovog posta od prošle godine

Klifton;
Probao sam više špaga na Savi na šarana,sva govna se nakupljaju i miče se sistem više,moje skromno mišljenje,vratio sam se na najlon.

Međutim zadovoljstvo mi je ostalo,bio sam   prisutan kad se moćan štap savije u kiflu a rola zuji.
Zaslužio sam.
Hranjenje, ustajanje u 3 i 20,prva smjena do devet,druga od 5 popodne do 10 uveče.

Na povratku doma stao sam u butigi i uzeo najlon.
Idući put... 
Znači slijedeći tjedan, šaran bar jedan, ako voda ne poludi s onom igrom gore-dole-gore.
Il bude il ne bude.  :stripii:  :stripii: