Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

baka

Nisam nešto ni lud za pecanjem šarana, to je baš ono kad imaš vremena, a nemaš šta drugo raditi pa zabaciš štapove i nek stoje.
Čudno mi je da neće som, ma ni da se javi i to traje već duže vrijeme, ne samo meni već nikome.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Stigo kuci.
Pobjegli od kise.
VOdostaj katastrofa. Mutna voda na dunavu zuta i nikakva. Nema rauba nema nicega.
Prosli na bucku 10km minimum. Ni da bi taklo.
Sreli camac u prolazu kod hulova i jedan peca na renovu.

Strasno lose
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa rekao je smitvič manijak ili tako nekako da ih je gledao neki dan na sonaru i da su neaktivni,i on se naradio dok je dobio jednog. Još 15 dana i onda će ih biti ko kedera. Zapamtite šta sam reko,ima da pršte ko kederi pred bainom kad ja uvatim bućkalo. Jedino što kod mene ono umjesto "plop" proizvodi zvukove poput "pljas i šljap" :stripii:

šajzika

A bilo je i kod nas svasta.
Mlb ljepo bucka, al ja sam problem :stripii:
Al ide. Sve je to ok
Audentes fortuna iuvat

mossi

Juče malo na molu u Monoštoru uz rakijicu, lagano svako po jedan štap na plovak, male udice, šećerac i klepaj po beloj - bilo je pravo uživanje. Za nekih 3 sata pecanja malo više od 5kg bele. Drugar odneo za tanjiraču.  :icon_thumright: :occasion14:

Bela se jako lepo primila na onu moju primamu tako da sam više nego zadovoljan.  :ok:

pajdo77

Ranom zorom zabacio na bodorku i meso,tri sata ni pipnilo ali zato upecao jedan struk. Neki biser ga što je apsurd zakačio na moj čamac :uf:,uglavnom imam pet udica više u torbi.

Smithwick maniac

Magnet si za nestasluke  :stripii:
Kakva je voda?
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ma još i raste od jučer a plivaju debla,mutna i brza,uglavnom sve naopako. Jedina dobra stvar je što na tih 15-20 metara od obale nije bilo niti jednog komarca. :hi:

Smithwick maniac

Vec duze vrijeme nema podataka na stranicama hrv.voda za vodostaj Drave Osijek.
Dok potok, kanal Bazijas iza Cadavice je svakodnevno azuriran....
Za pop.....!

pajdo77

Ja mislim da je ta postaja bila tamo dole kod toplane na Dravi a znaš da sad hebu pa rasturaju taj bent i svašta nešto pa je možda zbog toga,možda im je ta sonda ili šta već ide u vodu izvađena dok ovi bagerišu,nemam pojma.

ibro dirka

Izrovana stanica. Jutros poslije posla bio malo voblera okupat...

.

pajdo77

Bio ja opet malo popodne i za divno čudo upecao bajina 2-3 kile,ne znam ja to ocjenit al ispod četiri bio nije :stripii:. Prvo htjeo kedera upecat pa jedva jednog i njega stavio na malu jig glavu i vucaro vamo-tamo pol metra od trave i metar od čamca,kad je to klepilo ljudi moji,ma šta "starac i more". Kutiju cigareta sam popušio dok sam ga izvuko,evo još kašljem. Slike nemam jer ih neznam ni poslat pa mi vjerujte na riječ "časna pecaroška" :rofl2:

Smithwick maniac

Svaka cast care!
Sad ces biti prvi muvaros od d.g.o.-a!

šajzika

Bravo majstore. To je ljep ulov, borba za pozelit
Sad će snasa jest ribu a navečer ćeš ti dobiti ribicu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jučer bio kod prijatelja na fešti,malo se više popilo i reko jutros idem ćopit kojeg kedera a i malo zraka uhvatiti :flasica:. Prvi zabac na kedericu deverika brat-bratu kilu ima,keder neće ni pipnit,nije prošlo desetak minuta eto još jedna deverika isto takva. Da sam ju ciljano pecao ne bi je upecao do božića. Rijetko nosim ribu kući,sad ju ponio i nitko od susjeda ju neće. Sad ću ju uvalit budućem zetu..on jadan mora šutit,siroče :rofl2: